Дякуємо, що купуєте бойрер в офіційному інтернет магазині. Для Вас працюють фірмові відділи в м. Київ: ТК «Аркадія» Осокорки; ТЦ «Gorodok Gallery» Оболонь; Даринок, м. Лісова.

Подарунки для краси і здоров’я від Бойрер

Завантаження...
Подарунки для краси і здоров’я від Бойрер

Кожного року постає питання: що купити в подарунок? Який подарунок обрати для себе та рідних? Що подарувати людині, у якої все є? Хочеться знайти те, чим точно будуть користуватися. Купити унікальний подарунок, що надійно слугуватиме довгі роки.

Beurer - це високоякісна техніка для краси, здоров’я та комфорту. Тут ви знайдете подарунки для всієї родини. Безпечні та надійні прилади, які мають міжнародні нагороди та сертифікати якості. Відповідають високим вимогам користувачів, зручні та комфортні у використанні. Техніка Бойрер – це приємний та практичний подарунок :)

Тепло

Теплий подарунок дуже популярний цієї зими. Акумуляторні грілки HK 37 та HK 72 працюють незалежно від електромережі. Портативний акумулятор всередині них забезпечує теплом на 2-4 години.

Електричні ковдри та простирадла допоможуть зігрітися та комфортно спати. Приємне тепло розслаблює м’язи та знімає напругу з тіла. Електроковдра HD 75 Nordic надзвичайно м’яка та плюшева. Вона дуже приємна на дотик та гарно зберігає тепло. Електричне простирадло UB 33 може працювати від електромережі або від джерела безперебійного живлення. Електроприлади індивідуального обігріву – чудовий подарунок для мами чи бабусі.

Масаж

Масажери для тіла потрібні кожному для розслаблення м‘язів і покращення самопочуття. Портативний масажер MG 99 має невеликий розмір та працює від акумулятору. Його зручно брати з собою на тренування. ВІн допомагає зняти напругу з м’язів. Акумуляторні масажери зручно використовувати всією сім’єю під час відключення електроенергії. Адже вони розслабляють тіло і допомагають подолати стрес. До таких масажерів відносяться MG 180, MG 510. До невеличких приємних подарунків можна віднести міні-масажери на батарейках - MG 10 та MG 16.

Відновлення

Електростимуляція активно використовується в Європі, і в Україні зараз набирає популярності. Це ефективний спосіб полегшення болю та відновлення м’язів без лікарських засобів. Також електростимулятори використовуються для тренувань.

Електростимулятор для жінок EM 50 дозволяє пом’якшити менструальні болі. Вплив тепла та електростимуляція розслаблюють м'язи, позбавляють від дискомфорту. Корисний подарунок для дівчини та жінки.

Тренажер для м'язів EM 59 – універсальний електростимулятор. Поєднує у собі лікування болю (TENS), Стимуляцію м'язів та масаж (EMS) і додаткову функцією обігріву. Відновлює і стимулює роботу м'язів, знімає неприємні відчуття. Передбачено 70 програми роботи.

Краса

Б’юті подарунки від Бойрер для професійного догляду вдома. Широкий асортимент техніки для догляду та краси дозволить легко обрати підходящий подарунок. Набір для манікюру та педикюру MP 84 працює від акумулятору. Дозволяє самостійно доглядати за нігтями за будь-яких умов. Чудовий подарунок для незламних українок. Косметичне дзеркало з підсвіткою BS 55 для нанесення макіяжу, догляду за обличчям та укладання зачіски. Є моделі що працюють від мережі, та від звичайних батарейок.

Також можна обрати в подарунок фени, мультистайлери та випрямлячі для волосся. Серія Ocean має яскравий святковий дизайн. Фен для волосся HC 35 Ocean та фен-щітка HC 45 на вибір. Ергономічна форма, приємна поверхня Soft Touch та максимальний захист для волосся.

В офіційному онлайн магазині Бойрер ви можете також придбати щітку для обличчя та тіла, прилади мікродермабразії, б’юті гаджети для епіляції. Наприклад, епілятор HL 70 має одразу три функції: епіляція, пілінг та бриття волосся.

Догляд

Практичний подарунок для чоловіка та хлопця – це тримери та електробритви. Для корегування бороди та зачіски, стайлінгу та гоління, без відвідування барбершопу. Тримери Бойрер мають високоякісні леза, потужний вбудований акумулятор та функцію швидкої зарядки. В магазині представлена сітчаста бритва HR 7000 та роторна електробритва HR 8000 для стрижки бороди та бакенбардів. Тример для тіла HR 6000 має 13 налаштувань довжини зрізу волосся. А машинка для стрижки волосся HR 5000 дозволяє власноруч зробити будь-яку зачіску.

Купуйте подарунки в офіційному інтернет магазині Бойрер в Україні. Професійно проконсультуємо та допоможемо обрати найкращий новорічний подарунок. Отримайте справжнє задоволення від користування якісною німецькою технікою. Радуйте себе і рідних людей приємними подарунками на свята. А Бойрер Украіна підтримує економіку та ЗСУ.