Дякуємо, що купуєте бойрер в офіційному інтернет магазині. Для Вас працюють фірмові відділи в м. Київ: ТК «Аркадія» Осокорки; ТЦ «Gorodok Gallery» Оболонь; Даринок, м. Лісова.

Статті та новини

Завантаження...
  1. Подарунки для краси і здоров’я від Бойрер

    Подарунки для краси і здоров’я від Бойрер

    Кожного року постає питання: що купити в подарунок? Який подарунок обрати для себе та рідних? Що подарувати людині, у якої все є? Хочеться знайти те, чим точно будуть користуватися. Купити унікальний подарунок, що надійно слугуватиме довгі роки.

    Beurer - це високоякісна техніка для краси, здоров’я та комфорту. Тут ви знайдете подарунки для всієї родини. Безпечні та надійні прилади, які мають міжнародні нагороди та сертифікати якості. Відповідають високим вимогам користувачів, зручні та комфортні у використанні. Техніка Бойрер – це приємний та практичний подарунок :)

    Тепло

    Теплий подарунок дуже популярний цієї зими. Акумуляторні грілки HK 37 та HK 72 працюють незалежно від електромережі. Портативний акумулятор всередині них забезпечує теплом на 2-4 години.

    Електричні ковдри та простирадла допоможуть зігрітися та комфортно спати. Приємне тепло розслаблює м’язи та знімає напругу з тіла. Електроковдра HD 75 Nordic надзвичайно м’яка та плюшева. Вона дуже приємна на дотик та гарно зберігає тепло. Електричне простирадло UB 33 може працювати від електромережі або від джерела безперебійного живлення. Електроприлади індивідуального обігріву – чудовий подарунок для мами чи бабусі.

    Масаж

    Масажери для тіла потрібні кожному для розслаблення м‘язів і покращення самопочуття. Портативний масажер MG 99 має невеликий розмір та працює від акумулятору. Його зручно брати з собою на тренування. ВІн допомагає зняти напругу з м’язів. Акумуляторні масажери зручно використовувати всією сім’єю під час відключення електроенергії. Адже вони розслабляють тіло і допомагають подолати стрес. До таких масажерів відносяться MG 180, MG 510. До невеличких приємних подарунків можна віднести міні-масажери на батарейках - MG 10 та MG 16.

    Відновлення

    Електростимуляція активно використовується в Європі, і в Україні зараз набирає популярності. Це ефективний спосіб полегшення болю та відновлення м’язів без лікарських засобів. Також електростимулятори використовуються для тренувань.

    Електростимулятор для жінок EM 50 дозволяє пом’якшити менструальні болі. Вплив тепла та електростимуляція розслаблюють м'язи, позбавляють від дискомфорту. Корисний подарунок для дівчини та жінки.

    Тренажер для м'язів EM 59 – універсальний електростимулятор. Поєднує у собі лікування болю (TENS), Стимуляцію м'язів та масаж (EMS) і додаткову функцією обігріву. Відновлює і стимулює роботу м'язів, знімає неприємні відчуття. Передбачено 70 програми роботи.

    Краса

    Б’юті подарунки від Бойрер для професійного догляду вдома. Широкий асортимент техніки для догляду та краси дозволить легко обрати підходящий подарунок. Набір для манікюру та педикюру MP 84 працює від акумулятору. Дозволяє самостійно доглядати за нігтями за будь-яких умов. Чудовий подарунок для незламних українок. Косметичне дзеркало з підсвіткою BS 55 для нанесення макіяжу, догляду за обличчям та укладання зачіски. Є моделі що працюють від мережі, та від звичайних батарейок.

    Також можна обрати в подарунок фени, мультистайлери та випрямлячі для волосся. Серія Ocean має яскравий святковий дизайн. Фен для волосся HC 35 Ocean та фен-щітка HC 45 на вибір. Ергономічна форма, приємна поверхня Soft Touch та максимальний захист для волосся.

    В офіційному онлайн магазині Бойрер ви можете також придбати щітку для обличчя та тіла, прилади мікродермабразії, б’юті гаджети для епіляції. Наприклад, епілятор HL 70 має одразу три функції: епіляція, пілінг та бриття волосся.

    Догляд

    Практичний подарунок для чоловіка та хлопця – це тримери та електробритви. Для корегування бороди та зачіски, стайлінгу та гоління, без відвідування барбершопу. Тримери Бойрер мають високоякісні леза, потужний вбудований акумулятор та функцію швидкої зарядки. В магазині представлена сітчаста бритва HR 7000 та роторна електробритва HR 8000 для стрижки бороди та бакенбардів. Тример для тіла HR 6000 має 13 налаштувань довжини зрізу волосся. А машинка для стрижки волосся HR 5000 дозволяє власноруч зробити будь-яку зачіску.

    Купуйте подарунки в офіційному інтернет магазині Бойрер в Україні. Професійно проконсультуємо та допоможемо обрати найкращий новорічний подарунок. Отримайте справжнє задоволення від користування якісною німецькою технікою. Радуйте себе і рідних людей приємними подарунками на свята. А Бойрер Украіна підтримує економіку та ЗСУ.

    Більше
  2. Тепло, незалежне від електромережі

    Тепло, незалежне від електромережі

    Електрогрілки Бойрер забезпечують комфортним теплом в будь-яких умовах. Індивідуальний електрообігрів при відсутності електроенергії – це реально. Близько 4 годин приємного заспокійливого тепла від Beurer. Рекомендуємо акумуляторні електрогрілки та використання безперебійників для роботи електропростирадл.

    Акумуляторні електрогрілки

    Портативні грілки працюють від зовнішнього акумулятору. Вони швидко заряджаються та гріють близько 2-4 годин, в залежності від моделі.

    Шарф-хомут HK 37 максимально огортає теплом. Розслаблює м‘язи шиї та плечей, зігріває та знижує стрес. Його можна застосовувати також для спини та живота. Ця модель електрогрілки може працювати і від звичайного павербанку. А акумулятор в комплекті підходить для заряду вашого смартфону.

    Електрогрілка-пояс НК 72 зігріває спину, поперек та живіт. Має функцію швидкого нагріву та стає теплою вже за декілька хвилин. Ідеально прилягає до тіла, максимально зберігаючи тепло. Потужного акумулятора вистачає на 4 години.

    Джерела безперебійного живлення

    Односпальні електричні простирадла Бойрер серії UB можуть працювати від звичайного безперебійника, що використовують для офісної техніки. Підійдуть моделі ДБЖ з потужною вбудованою акумуляторною батареєю. Команда Бойрер вже особисто перевірили електрообігрів в надзвичайних умовах. Beurer UB 30, UB 33, UB 53, UB 60, UB 64 працюють від джерела безперебійного живлення.

    Електропростирадло UB 33 від нашого безперебійника (з вбудованим акумулятором на 84 Вт) гріє до 3,5 години. Рекомендуємо увімкнути на максимальний режим на 10-15 хв для максимально швидкого нагріву. А потім перемкнути на 1-2 режим для збереження тепла та економії заряду. Також обов’язково накрийте електропростирадло вашою ковдрою для максимально ефективного обігріву та для комфортного теплого сну. Тривалість роботи грілки залежить від обраного режиму та характеристик вашого джерела безперебійного живлення.

    Електроковдри, грілки та електричні простирадла Бойрер економні – більшість із них використовують енергії менше, ніж стандартна лампочка, й абсолютно всі вони відповідають європейським стандартам енергоефективності та безпеки. Електропростирадло споживає максимум 0,025 кВт за годину обігріву. Це є найнижчим показником серед всіх приладів-обігрівачів. Детальна інформація про орієнтовне споживання електроенергії за даними виробника є за посиланням https://www.beurer.com/web/we-lp/gb/energy.php

    Бажаємо теплої зими та надійного обігріву Вам та Вашим рідним.

    Більше
  3. Зігрітися взимку: електричні простирадла та грілки для комфортного сну та розслаблення

    Зігрітися взимку: електричні простирадла та грілки для комфортного сну та розслаблення

    Як ефективно та швидко зігрітися? І щоб це було економно! Ці питання особливо актуальні в Україні в черговий холодний сезон, коли погода влаштовує несподівані сюрпризи, а на стаціонарне опалення не завжди можна покластися.

    В цьому випадку рятує портативний обігрів, який для багатьох може стати відкриттям сезону. Адже це не тільки класичні грілки, а й безліч інших зручних варіантів: електроковдри, електричні простирадла, подушки з обігрівом та грілки для ніг. З ними з'являється таке особливе, найприємніше на світі відчуття затишку – коли на вулиці погана погода, а ви вдома занурюютесь у тепло та комфорт. До того ж всі перелічені вище предмети для дому – безпечні та надійні від виробника Beurer, відомого стабільною німецькою якістю та інноваційними рішеннями. Вони користуються великою популярністю у Німеччині, Великій Британії, Японії та інших країнах. І якщо довідатись про їхні переваги стає зрозуміло, чому.

    Давайте розглянемо ключові відмінності електрогрілок для тіла, електричних простирадл та ковдр від інших видів локального обігріву. Отже, вони:

    Комфортні

    Уявіть: наступив вечір, ви втомилися і лягаєте не в холодне (яке ще потрібно зігріти), а відразу в тепле ліжко, яке ніби огортає вас... Для повноцінного відпочинку важливо спати в теплі, але в прохолодному приміщенні. І електричні простирадла та електроковдри Бойрер – якраз варіант. Завдяки впливу тепла всі м'язи тіла розслабляються, ви швидше засинаєте і відмінно висипаєтеся. Що покращує ваше самопочуття протягом дня. Також важливо – електричні простирадла Beurer приємні на дотик, на них зручно лежати завдяки тонким нагрівальним елементам, які сховані у м’якому флісовому або плюшевому матеріалі електропростирадла у залежності від моделі.

    Енергоефективні

    Електроковдри, грілки та електричні простирадла Бойрер економні – більшість із них використовують енергії менше, ніж стандартна лампочка, й абсолютно всі вони відповідають європейським стандартам енергоефективності та безпеки. Наприклад, потужність електричних простирадл не перевищує 100 Вт. Більш того, в нові моделі вбудована система енергоефективності: при досягненні максимального нагрівання електропростирадла автоматично перемикаються на нижчі температурні режими, що економить енергію і, відповідно, ваші гроші.

    Гіпоалергенні та не сушать повітря

    Сухе повітря у квартирі – велика проблема в опалювальний сезон та при використанні масляних обігрівачів. З електричними грілками та іншими пристроями для обігріву Beurer такого немає: вони не сушать повітря. Всі електроковдри, електричні простирадла та грілки бренду мають сертифікат Öko-Tex. 17 дослідницьких інститутів у 40 країнах світу на основі тестування матеріалів, з яких ці товари зроблено, гарантують їхню нешкідливість для здоров'я покупця. Пристрої для обігріву Бойрер захистять від алергічних реакцій. А деякі моделі навіть створені з вкрапленням іонів срібла для додаткового антисептичного ефекту. Вони перешкоджають розмноженню підшкірних кліщів, спор грибів та бактерій: і простирадла, і ліжко залишаються чистими.

    Безпечні

    У продукції Beurer можна бути впевненим: компанія розробила та запатентувала систему безпеки BSS (Beurer Safety System), якою оснащуються усі прилади для обігріву. Ця система безперервно стежить за роботою пристрою та у разі будь-якої позаштатної ситуації автоматично його вимикає. Хвилюватися на предмет впливу на здоров'я також не варто: електрогрілки, електропростирадла та інші пристрої цієї лінійки Бойрер не є джерелом електромагнітного випромінювання.

    Зручні у користуванні

    Електричні простирадла та електроковдри Бойрер можна прати у пральній машині при 30 градусах! Таким чином ви дотримуєтеся гігієни та подовжуєте термін служби цих предметів. А щоб на довше зберегти свіжість, рекомендується накривати електропростирадло зверху звичайним простирадлом. І ще один лайфхак: щоб електропростирадла служили вам і зігрівали вас якомога довше, використовуйте їх у розгорнутому вигляді, не вмикаючи у зігнутому чи згорнутому стані.

    Які існують види приладів для локального обігріву?

    Асортимент у Beurer дуже великий – для різних цілей та випадків.

    Електричні грілки

    Це грілки в класичному розумінні (до речі, цікавий факт: першу грілку Beurer випустили ще 1919 року, більше ніж 100 років тому!), але оснащені сучасними технологіями – автоматичним вимкненням, електронним контролем температури. Вибір – від універсальних електричних грілок для всієї родини з м'якою поверхнею та водозахисним покриттям (HK 35 Blue або HK 25 White Grey) до грілок із цільовим призначенням. Наприклад, ортопедична подушка під спину (HK 70) – це фактично електрогрілка на стілець для комфортного сидіння на робочому місці, вдома чи в машині. Електрична грілка для плечей та шиї (НК 54) з дуже м'якою флісовою поверхнею створить ефект ніжних обіймів. Електрогрілка для живота та спини (НК 49) з еластичним поясом-фіксатором подарує комфорт у ділянці попереку. А двостороння грілка-подушка (НК 48) знайде своє постійне місце на дивані, де ви розслабляєтеся після насиченого подіями дня.

    Електричні простирадла

    Їх також називають “матраци з обігрівом”. Це найбезпечніший, економний і зручний спосіб обігріву в холодну пору року, і відмінна альтернатива масляним обігрівачам. Досягти ефекту повного розслаблення буває складно, але тільки не з електропростирадлами Бойрер. Вони забезпечать потрібний для здорового сну контраст між прохолодним повітрям у кімнаті і добре прогрітим спальним місцем. Електричні простирадла подарують приємний тактильний контакт зі шкірою завдяки флісовому мікроволокну, що дихає.

    Вони існують різних розмірів: від компактних односпальних (UB 30) до двоспальних (UB 68 XXL). Зручно фіксуються на ліжку і не зісковзують натяжне електричне простирадло (UB 64) або варіант з фіксацією на еластичних резинках (TS 15). Є електропростирадла з окремими зонами обігріву різних частин тіла (UB 83) або двох людей (UB 56, UB 86). Нагрівальний елемент електричного матраца UB 90 містить іони срібла та підтримує гігієну спального місця. А електричні простирадла UB 190 і UB 200 можуть керуватися дистанційно через додаток на смартфоні: уявіть, що ви їдете з роботи, по дорозі вмикаєте обігрів, і вдома на вас вже чекає тепла і така бажана постіль!

    Електроковдри

    Накритися теплою ковдрою та миттєво солодко заснути – це може стати вашою реальністю, якщо ви оберете одну з ковдр з обігрівом Beurer. Вони створені з м'якого, тактильно приємного матеріалу, що дихає, під яким не буває занадто спекотно. У них вбудовано SMART-технологію, яка в залежності від температури в приміщенні регулює рівень енергоспоживання. У випадку, якщо ви забудете вимкнути цю “розумну” ковдру перед виходом з дому, вона сама перейде в режим очікування через 3 години. Електроковдри є різних розмірів, наприклад, модель HD150 200*150 см підійде для великого 2-спального ліжка. Має 6 режимів нагріву. А якщо ви любите блукати по квартирі, загорнувшись у ковдру, підійде CC 50 Cosy – це накидка на плечі, яка застібається на кнопки та тримається на плечах, не сковуючи рухів.

    Грілки для ніг

    Симпатичні на вигляд – у формі великого м'якого тапочка, з теплою підкладкою всередині, грілки для ніг Бойрер виглядають дуже теплими та затишними. Наче їх придумав Санта-Клаус:). Холодні ноги – проблема багатьох, яку можна так просто вирішити. Деякі моделі (FMW 45 та FMW 50) оснащені функцією масажу стоп, причому масаж та нагрівання можна використовувати як разом, так і окремо.

    Грілки, які можна брати із собою

    Поза домом взимку вам теж може бути тепло! Збираєтесь у поїздку або любите гуляти на природі, тому що вважаєте зиму казковою порою року? Тоді зверніть увагу на одну з компактних бездротових електричних грілок, грілку-пояс або грілку для плечей із зовнішнім акумулятором із серії Beurer Heat To Go. Знімний блок живлення підійде для заряджання смартфона (особливо актуально у сильний мінус). А незручний шарф замінить НК 37 To Go – шарф-грілка універсального сірого кольору з гарною в'язкою. Стильний аксесуар із секретом, про який знаєте тільки ви!

    Купити електрогрілку, електричне простирадло, електроковдру, електрогрілку для ніг можна у нашому офіційному онлайн-магазині Beurer. Кожен з цих предметів може стати ідеальним теплим подарунком для близької людини. Нехай зима буде приємною!

    Більше
  4. Надійне Електротепло для наших захисників

    Надійне Електротепло для наших захисників

    У цей турбулентний час, команда Бойрер Україна прикладає максимум зусиль для наближення Перемоги. Допомагаємо нашій країні, як і кожен українець.

    Донатимо на ЗСУ та підтримуємо перевірені благодійні, волонтерські проекти. Для покращення побуту військових, відправляємо їм необхідні речі. Бойрер вже надіслав на передову надійні німецькі електрогрілки Beurer та електроплити Severin. Електрогрілки швидко зігрівають тіло з мінімальними витратами електроенергії. Деякі моделі працюють із вбудованими акумуляторами. Завдяки цьому, сподіваємось, нашим захисникам та захисницям буде тепліше та комфортніше спати.

    Бажаємо українським героям здоров`я і сил, та пишаємось ними.

    Сприяємо перемозі разом!

    Більше
  5. Рекомендації щодо ефективного користування електротеплом Бойрер

    Рекомендації щодо ефективного користування електротеплом Бойрер

    Електричні ковдри, простирадла, грілки – чудовий подарунок собі та близьким, особливо у прохолодну пору року. Ці прилади індивідуально обігрівають саме постіль та сприяють здоровому сну. Адже можна спати з відчиненими вікнами, дихати свіжим зволоженим повітрям. Надійні та довговічні – німецькі електрогрілки будуть працювати ще довше, якщо дотримуватись простих правил користування.

    Як перевірити, що електропростирадло працює?

    Дістаньте з коробки і під’єднайте перемикач. Вмикайте простирадло лише у розгорнутому вигляді. Оберіть температурний режим. Увімкнений світловий індикатор сповістить про те, що прилад працює.

    Щоб відчути тепло - прикладіть до себе. Електрогрілки Бойрер максимально ефективні при повному контакті з тілом. Вони не затримують, а віддають тепло з мінімальними втратами. Щоб перевірити наскільки нагрівається електрогрілка, скористайтеся порадами, наведеними нижче.

    Як швидко нагріти постіль?

    Покладіть електропростирадло на матрац, під вашу звичайну постільну білизну. Накрийте ковдрою та встановіть максимальну температуру обігріву. За 10-30 хвилин ваша постіль буде теплою та комфортною для сну. Завдяки попередньому підігріву ліжка, ви зможете швидше заснути і почуватися максимально затишно.

    Наскільки нагрівається електрогрілка?

    Відчуйте комфортне та м’яке тепло з надійними грілками Beurer. Електроковдри та простирадла нагріваються до безпечних температур. Це відчутне приємне тепло, яке не викликає перегріву чи дискомфорту. Забезпечує міцний здоровий сон і не «сушить» повітря у спальні. Електрогрілки Beurer абсолютно безпечні для людини, їх можна використовувати для обігріву дитячої постілі.

    Чи безпечно спати з електричним обігрівом?

    На електричному простирадлі можна безпечно та зручно спати всю ніч. Тонкі нагрівальні елементи всередині простирадла практично не відчутні. Після нагрівання постілі на максимальному режимі, рекомендується переключити на мінімальний режим. Або, якщо тепла достатньо - можна повністю вимкнути простирадло чи ковдру. Дисплей з підсвіткою зручно використовувати у темряві.

    Для зручності можна обрати модель електропростирадла з автоматичним перемиканням на нижчу температуру. Це дозволить уникнути перегріву тіла уночі. Дихаючі гіпоалергенні матеріали забезпечать максимально комфортний сон.

    З 1919 року Бойрер турбується про безпеку та здоров’я користувачів. Проводить дослідження та понад сто років вдосконалює свою техніку. Сучасні німецькі електрогрілки мають функцію автоматичного вимкнення та електронний регулятор температури. Перевірена роками система безпеки Beurer (BSS) гарантує максимальний захист від перегріву. Чисельні сертифікати якості підтверджують безпеку виробів і їх відповідність нормам.

    Чи можна прати електрогрілки?

    Практично всі електрогрілки, ковдри та простирадла Бойрер дозволено прати. Це безпечно завдяки від’єднанню електричного перемикача. Точні вказівки є в інструкції для користувача. Можна обрати машинне прання в делікатному режимі. Але при ручному догляді, прилад прослужить довше і матиме охайний вигляд. Достатньо використати вологу губку або щітку зі спеціальним миючим засобом.

    Як правильно зберігати електричні простирадла?

    Електропростирадла можна зберігати прямо на матраці під простирадлом. Після закінчення холодної пори року – від’єднайте перемикач, акуратно складіть, та зберігайте у фірмовій коробці Бойрер.

    Наскільки ефективний обігрів з Бойрер?

    Електричний обігрів дозволяє не залежати від централізованого опалення. Швидко зігріває, дає можливість самостійно обирати комфортну температуру. В різних моделях від 3 до 9 варіантів вибору режимів. Це надійне та приємне тепло, під час сну та впродовж дня. Дає змогу спати з відкритими вікнами, не втрачаючи ефективність обігріву.

    Електричне простирадло чи ковдра в середньому мають потужність 60-100 Вт. Достатньо потужні, щоб зігріти, і при цьому потребують електрики, лише як кімната люстра. Це найкращий показник серед електричного обігріву. Електрогрілки навіть на максимальному режимі не створюють перенавантаження електромережі. Така ергономічність індивідуального обігріву Beurer робить їх сучасними безпечними девайсами, а не звичайними обігрівачами.

    Наприклад, простирадло за 10 годин роботи споживає 0,25 кВт. А за місяць щоденного використання - всього 7,5 кВт. Це надзвичайно енергоефективний обігрів. Ви зігрієте себе та ваших близьких і не помітите різниці у рахунках за електроенергію. Детальна інформація про орієнтовне споживання електроенергії та приблизні європейські розрахунки витрат за даними виробника є за посиланням https://www.beurer.com/web/we-lp/gb/energy.php

    Електроприлади Бойрер споживають значно менше електроенергії, ніж звичайні обігрівачі повітря та мають найкращий показник енергоефективності серед інших електрообігрівачів. Дозволяють суттєво зменшити витрати електроенергії. Обігрів з Бойрер – це значна економія та ефективний індивідуальний обігрів.

    Для того щоб електричні грілки, ковдри, простирадла служили вам довго та надійно ознайомтесь, будь ласка, з інструкцією користувача.

    Приємного використання, здоров’я і тепла Вам та вашим близьким.

    Більше
  6. IFA 2022. Енергоефективне електротепло від Beurer

    IFA 2022. Енергоефективне електротепло від Beurer На IFA 2022 Beurer... Більше
  7. Фонд Beurer підтримує Україну

    Фонд Beurer підтримує Україну

    Німецька компанія Бойрер створила власний фонд, який підтримує соціально значущі проекти. Професійна міжнародна команда займається гуманітарною допомогою, розвитком і навчанням дітей, підтримує стартапи, турбується про екологію та інвестує у збереження навколишнього середовища. Дії фонду свідчать про відповідальність бізнесу Бойрер та бажання зробити наш світ кращим.

    Наразі свої сили Фонд Бойрер спрямовує також на підтримку України та українців. Власники та співробітники Бойрер глибоко занепокоєні війною в Україні та всіляко підтримують нашу країну на шляху до перемоги.

    Фонд Beurer доклав значних зусиль, щоб допомогти українцям. Компанія Beurer передала центру допомоги «Езельберг» електричні ковдри, грілки, глюкометри, термометри, підігрівачі дитячого харчування та фени. Багато співробітників Beurer активно займаються волонтерством та благодійністю.

    Фонд Beurer щомісяця спрямовує кошти на допомогу Україні. Благодійні внески направляються, наприклад до гуманітарної організації Cap Anamur та до міжнародної незалежної громадської організації CONCORDIA Social Projects, тощо.

    З метою медичної допомоги Cap Anamur створили логістичний центр в Києві, що постачає до українських лікарень медичне обладнання, медикаменти, перев’язувальні матеріали, інструменти та дитяче харчування. Бойрер активно приймає участь, надаючи безкоштовно прилади медичного призначення.

    Для кращої інтеграції людей, які тимчасово переїхали у Німеччину, Фонд Beurer відкрив курси німецької мови GoldenHearts для матерів. Особливістю цих курсів є те, що мами вивчають мову двічі на тиждень по 1,5 години, поки діти перебувають у дитячому центрі GoldenHearts. Метою проекту є соціальна інтеграція матерів шляхом вивчення німецької мови та надання їм можливості підтримувати своїх дітей у повсякденному шкільному житті. Українки, що вимушено переїхали до Німеччини, змогли розпочати ці курси в школі Альбрехта Бербінгера та Мартіна Шаффнера.

    Бойрер сприяє наближенню України до перемоги та бажає українцям здоров`я та швидкого відновлення!

    Більше
  8. Догляд за собою - в зручний час, у комфортному місці

    Догляд за собою - в зручний час, у комфортному місці

    Підтримувати шкіру обличчя та волосся в ідеальному стані – легко в домашніх умовах за допомогою техніки для краси та здоров'я Beurer. Вона сертифікована та рекомендована європейськими косметологами.

    Догляд за обличчям

    Почати варто з догляду за обличчям – саме на шкірі обличчя помітні навіть маленькі зміни способу життя: побутові та погодні умови, регулярність та якість харчування, емоції та переживання. Але як бути, якщо записатися до професійного косметолога немає часу чи можливості? Ефективно подбати про свою красу можна також удома. Як мінімум, щоб шкіра обличчя відчувала себе комфортно, щоденна рутина повинна залишатися незмінною: очищувати, зволожувати її вранці та ввечері відповідними засобами, якщо потрібно – застосовувати додатковий догляд.

    У цьому випадку на допомогу можуть прийти апарати для домашнього догляду за обличчям Бойрер. Для найважливішого, на думку косметологів, етапу – щоденного очищення шкіри, Бойрер має кілька моделей електричних щіток для обличчя. Всі вони глибоко і дбайливо очищують – ретельніше, ніж якщо робити це вручну. Ці щітки для вмивання підходять навіть для чутливої шкіри. Наприклад, масажна щіточка FC 49 з м'якого комфортного силікону вібрує, ніжно масажуючи обличчя, та робить шкіру доглянутою та гладкою. У щіточки FC 96 є два режими обертання. Кругове – для делікатного контакту зі шкірою. Та імпульсне – якщо потрібно глибоко очистити, пом'якшити та розгладити шкіру. В обох приладів водостійка конструкція. Їх абсолютно безпечно використовувати у душі чи під час прийняття ванни.

    Серед інших корисних апаратів для догляду за обличчям німецької фірми Beurer: прилад для мікродермабразії FC 100 із вбудованим дзеркалом та трьома насадками. З ним можна легко зробити професійний пілінг поза салоном. Він делікатно видалить ороговілі клітини і зробить вакуумний масаж – шкіра світитеметься після процедури! Якщо ви хочете компактніший прилад для мікродермабразії – вибирайте FC 76. Він зробить шкіру гладкішою і еластичнішою.

    Прилад для омолодження шкіри обличчя FC 90 – комплексно очищує та тонізує шкіру, ідеально підходить для антивікового догляду. Функція іонізації дозволяє косметичним засобам проникнути у глибокі шари шкіри, прогрівання робить її м'якою, а охолодження забезпечує тонус. Результат – здоровий колір обличчя після процедури. Сауна для обличчя FC 72 з іонізацією стимулює кровообіг та забезпечує гарне зволоження шкіри. Вона добре розкриває пори. У пару до неї можна купити ефективний вакуумний очисник пор FC 41 – цей прилад особливо актуальний для жирної шкіри.

    На додаток у Бойрер є косметичні дзеркала – зручні, з підсвічуванням на батарейках та збільшенням. Ви можете вибрати розмір і форму дзеркала таку, як вам потрібно, щоб скористатися ним під час косметичних процедур або коли ви наносите макіяж.

    Догляд за волоссям

    Якщо ви мрієте про щоденні красиві укладання, як у салоні, зверніть увагу на професійні товари для укладання волосся Beurer. З ними можливо все – від простого сушіння до найскладніших зачісок. Але найголовніше – фени, випрямлячі для волосся, плойки та щипці та мультистайлери Бойрер дуже дбайливі до волосся та зберігають його красу та здоров'я.

    Навіть щітки та розчіски Beurer – не прості, це повноцінні гаджети з функцією іонізації. Вони обережно дбають про волосся, не пошкоджуючи його під час розчісування. Вибирайте розчіску для розплутування HT10 або випрямлення волосся HS 60.

    Фени Beurer можна розділити на дві категорії. Традиційні фени, наприклад, модель НС 80 з потужним та довговічним мотором. І технологією іонізації, яка захищає волосся під час сушіння, надаючи йому здорового блиску. Друга категорія – фени-щітки, наприклад, HT 50, які підійдуть тим, хто паралельно із сушінням хоче укладати волосся. М'які хвилі, гарний об'єм – те, що потрібно для тонкого волосся.

    Стайлери для волосся Бойрер варто вибирати в залежності від типу зачіски, яку ви звикли робити. Плойка НТ 53 – це щипці для створення гарних локонів, кучерів та завитків. Ваше волосся захистить керамічне покриття з кератином. А в комплекті йде термостійка рукавичка (щоб захистити руки). Якщо вам личать гладкі укладання, зверніть увагу на випрямляч волосся HS 20. Він компактний, бездротовий і на акумуляторі, тому його легко брати з собою всюди. Дротовий випрямляч HS 80 береже волосся від впливу температури. З цим приладом ви можете зробити не тільки гладке укладання, але й легкі хвилі на прядках за пару хвилин.

    Для тих, хто любить змінювати стиль укладання, підійдуть мультистайлери Бойрер, наприклад, HT 60. Це ваш власний перукар, який завжди з вами. У мультистайлера сім зручних насадок, що знімаються – випрямляч, щипці-гофре, щітка, спіральна насадка, великі, маленькі і пласкі щипці. Лайфхак – знаходимо ідеї зачісок у YouTube або Instagram і з легкістю втілюємо їх у життя. У процесі моделювання можна використовувати засоби для термозахисту волосся (хоча всі пристрої Бойрер для волосся вже оснащені функціями захисту) і фіксувати укладання пінками, лаками, надаючи об'єм біля коріння, блиск, рухливість – все, що потрібно для вражаючого результату.

    Манікюр та педікюр

    Акуратно оброблені нігті на руках та ногах – основа догляду за собою. Зараз у тренді природність, у тому числі у манікюрі та педикюрі. Красива форма, доглянута кутикула, гладкість нігтьової пластини та природний блиск свідчать про здоров'я нігтів. Звичайно, якщо хочеться кольорового лаку – варто додати фарб своєму настрою.

    В інтернет-магазині Beurer можна знайти, наприклад, електричну пилку для нігтів МР18. Вона компактна та легка, і нею можна користуватися у будь-якому зручному місці. Гладкі п'яти без тріщин, особливо у теплий період року, допоможе підтримати електрична роликова пилка МР 55. Вона ефективно бореться з мозолями та загрубілою шкірою стоп завдяки двом насадкам різної зернистості та педикюрному скребку.

    Класичний апаратний манікюр можна зробити самостійно, для цього Бойрер розробили прилад для манікюру та педикюру МР 100. З десятьма видами насадок із сапфіру та фетру та плавним регулюванням частоти можна досягти професійного результату поза салоном.

    Висушити УФ-лак або LED-гель просто з компактною лампою для нігтів МР 48. Вбудований таймер, рівномірне висушування покриття – і у вас готовий акуратний манікюр або педикюр, який довго триматиметься.

    Всі ці товари для краси та здоров'я створені німецькою фірмою Beurer для різних цілей, однак вони мають спільні риси. Це сучасний лаконічний дизайн, надійність та безпека приладів для догляду за шкірою, німецька якість, якій можна довіряти. В офіційному інтернет-магазині Beurer великий асортимент та швидка доставка – апарати для домашнього догляду за обличчям, машинка для апаратного манікюру або прилади для укладання волосся стануть чудовим подарунком собі чи близьким.

    Більше
  9. Курс на відновлення: електростимулятори м'язів

    Курс на відновлення: електростимулятори м'язів

    Розслабити та відновити м'язи після тренування, досягти ідеальних пропорцій, ваги та м'язової маси, підтримати тіло в тонусі та зняти біль без медикаментів – у всіх цих випадках на допомогу прийдуть електроміостимулятори.

    За яким принципом працюють електростимулятори?

    По суті електростимулятор – це прилад для домашнього використання, оснащений електродами. Їх прикріплюють до різних ділянок тіла, а коли прилад вмикається, електроди створюють електричні імпульси. Вони впливають на нервові тканини, м'язи починають інтенсивно скорочуватися, а кровообіг та обмін речовин покращуються. Електроімпульси імітують природні процеси в організмі, вони безпечні та не доставляють дискомфорту. Можна лише відчути легке поколювання. При цьому інтенсивність впливу приладу можна регулювати.

    Як розібратися, який електростимулятор для м'язів мені потрібен?

    Для початку визначитися із зонами тіла, які вимагають особливої уваги – наприклад, ви хочете підкачати прес. Або відчуваєте дискомфорт у попереку чи суглобах – для кожного випадку знайдеться свій варіант. Також можна підібрати комбіновані прилади для стимуляції різних ділянок тіла. Бойрер має широкий асортимент електростимуляторів. Їх безпечно використовувати, у них зносостійкі електроди, які не потребують заміни, деякі оснащені таймерами відключення. Електростимулятори Beurer, як і вся техніка цього бренду, відомі німецькою якістю та надійністю (як предмети, що прослужать вам довго). Вони безпечні та сертифіковані за європейськими стандартами, а також рекомендовані міжнародними реабілітологами для відновлення та реабілітації. З ними ви точно відчуєте результат, адже вони створені для підтримки здоров'я, краси та комфорту у вашому житті.

    Але перш ніж приступати до вибору, познайомимося з двома важливими термінами, які застосовуються до електростимуляторів Бойрер:

    Технологія TENS (черезшкірна електростимуляція нервів) впливає на нервові закінчення імпульсами різної частоти. Високочастотні імпульси зупиняють передачу больових сигналів, а низькочастотні стимулюють вироблення ендорфіну – “гормону щастя”, що знижує чутливість до болю. Тому електростимулятори з цією технологією можуть допомогти при болях у шиї, попереку, суглобах, при невралгії та болісних менструаціях, при болях після травм та операцій опорно-рухового апарату, хронічних болях та тих, що спричинені порушенням кровообігу.

    Технологія EMS (електрична стимуляція м'язів) впливає безпосередньо на м'язи, здійснюючи розслаблюючий або, навпаки, стимулюючий ефект. Електростимулятори з цією технологією стануть у нагоді, якщо ви регулярно ходите на тренування, прагнете підкоригувати своє тіло, зробити його більш підтягнутим та атлетичним. Зняти втому після тренувань, прискорити регенерацію м'язових волокон, зміцнити каркас м'язів – для цього створені прилади з EMS.

    Деякі електростимулятори комбінують ці дві технології EMS/TENS, забезпечуючи тренування різних груп м'язів, масаж і знеболюючий ефект. Наприклад, у Beurer є такі універсальні моделі як:

    • Тренажер TENS/EMS для м'язів Бойрер EM 49, який за допомогою 4 електродів з гелевими накладками та рівномірної точкової стимуляції може полегшити біль, розслабити різні ділянки тіла або працювати на стимуляцію та відновлення м'язів – допомагати вам у ваших тренуваннях. Що комфортно – у цього ЕМS TENS стимулятора 50 рівнів інтенсивності впливу, 64 стандартні програми та 6 індивідуальних, які можна підлаштувати під себе. Прилад підкаже оптимальне розташування електродів та має функцію безпечного відключення.
    • ЕМS TENS стимулятор ЕМ 59 може робити те ж саме – знеболювати без ліків, тренувати м'язи та підвищувати витривалість організму, робити розслаблюючий масаж, але також і впливати теплом для лікування певних ділянок тіла. З ним можна проводити ефективні EMS-тренування.
    • У міостимулятора EM 80, на відміну від вищезгаданих приладів, більше електродів – їх 8. За допомогою функції “Доктор” можна налаштувати індивідуальну програму (вона швидко відкривається з меню функцій), самостійно задавши параметри впливу на тіло – ті, які будуть комфортними саме для вас.

    Якщо ви всерйоз хочете зайнятися тренуванням м'язів живота та спини, зверніть увагу на такі електростимулятори Beurer:

    • EM 32 створений для тренування центральних м'язів живота. Цей електростимулятор для преса можна стати ефективним доповненням до ваших звичайних фізичних навантажень, щоб досягти найкрасивішого рельєфу та “кубиків”. Він має форму пояса та зручно кріпиться на тілі, не вимагає заміни електродів (у Бойрер вони зносостійкі та водоконтактні) та має знімний пульт управління.
    • EMS тренажер EM 37 тренує прямі та косі м'язи живота, сприяє прискореному спалюванню жиру. Він має 5 програм стимуляції м'язів, 40 рівнів інтенсивності. Цей електроміостимулятор розрахований на обхват талії від 70 до 140 см.
    • EM 39 – пояс-міостимулятор 2-в-1 – він впливає на прямі м'язи живота та спини, робить їх сильними та візуально привабливими.
    • Для тренування м'язів преса та зміцнення мускулатури рук та ніг ідеально підійде EMS стимулятор EM 22 з гнучкого та м'якого силіконового матеріалу. Він складається з 3 частин для одночасного опрацювання вищезгаданих ділянок тіла.
    • Якщо ви налаштовані на ефективні ЕMS-тренування, на шляху до стрункого привабливого та здорового тіла вибирайте новинку: ЕМS-стимулятор ЕМ 95. Він може бути вашим персональним тренером у будь-якому зручному місці – вдома, у спортзалі, у подорожі. Ви можете підключати стимулятор до смартфону через Bluetooth, вибирати найоптимальнішу з 40 програм тренувань. У комплект входять 4 манжети для рук та ніг.

    Якщо ви відчуваєте напругу м'язів шиї або болю в шийно-плечовій зоні, можете купити електростимулятор EM 20. Він глибоко впливає на м'язи, повертаючи тонус і автоматично відключається після 15 хвилин роботи.

    Для суглобів плечової зони підійде TENS стимулятор Beurer EM 26. По суті, це домашня терапія без знеболювальних ліків для обох плечей – із зручним кріпленням, таймером зворотного відліку, 4 програмами та 20 рівнями інтенсивності.

    Для зап'ястків та передпліч краще вибрати модель EM 28. У неї зручна анатомічна форма, зносостійкі електроди, для яких не потрібно використовувати контактний гель. Приємна стимуляція позбавить болю в зап'ястках, який часто зустрічається при безперервній роботі за комп'ютером.

    Для полегшення стану попереку використовуйте електростимулятор для спини EM 38. Вже за 25-30 хвилин використання ви відчуєте бажаний ефект. У комплекті йде стрічка, що подовжує, у разі якщо у вас кремезна фігура.

    Якщо уваги потребують суглоби колін і ліктів, підійде електростимулятор FM 29. Він оснащений універсальною регульованою манжетою на застібці-липучці і 20 рівнями інтенсивності. Подарує легкість та приємні відчуття.

    Налагодити кровообіг у нижній частині тіла допоможе електростимуляція м'язів ніг. Для цього існує прилад FM 250. Електронні імпульси, що впливають на стопи та ікри, відновлять правильну циркуляцію крові, знімуть напругу в м'язах, позбавлять набряків і болю у ногах. Захочеться літати, а не бігати! З гомілковостопним суглобом працює і EM 27 – він полегшить біль та поверне комфорт рухам.

    Компанія Beurer також подбала про жінок, які шукають способи полегшити менструальний біль. Зробити це без ліків можна за допомогою електростимулятора ЕМ 50. Він створений на базі технології TENS, і комбінація електростимуляції та впливу тепла має болезаспокійливий ефект. Його зручно носити, він оснащений бездротовою акумуляторною батареєю.

    І, нарешті, інноваційний і простий у користуванні прилад від Бойрер, який стане в нагоді для запобігання проблем зі спиною – тренажер для постави PC-100. Профілактика подібних питань – куди приємніший і менш витратний шлях, ніж лікування. Цей прилад допоможе, якщо ви ведете малорухливий спосіб життя: він здатний проаналізувати вашу поставу під час сидіння, виявити шкідливі звички сидіння і вчасно підказати, коли вам варто змінити положення тіла. По суті це невелика кліпса, яка прикріплюється до одягу і посилає легкий вібраційний сигнал, якщо ви занадто довго сидите в одній позі. Через Bluetooth PC-100 передає дані додатку 8SENSE, де відображаються всі ваші рухи та положення. З цим тренажером легше зберегти здоров'я спини у довгостроковій перспективі. А ще він може стати незвичайним та корисним подарунком.

    Купити всі вищезгадані міостимулятори та тренажер для постави можна в нашому Інтернет-магазині або у офіційних дилерів. І нехай це буде не просто покупка, а крок на шляху до краси та здоров'я!

    Більше
  10. Легко дихати: для чого потрібні зволожувачі та очищувачі повітря вдома

    Легко дихати: для чого потрібні зволожувачі та очищувачі повітря вдома

    Всю побутову техніку можна умовно поділити на дві категорії. В одну з них входять «предмети першої необхідності» – наприклад, пральна машина або кухонна плита, без яких складно обійтися. Друга категорія покращує наше життя, виводить його на вищий за якістю рівень. Саме до цієї категорії відносяться зволожувачі та очищувачі повітря. В яких випадках вони потрібні і як зробити правильний вибір.

    Для чого потрібні зволожувачі повітря?

    Уявімо життєву ситуацію: перебуваючи в квартирі або будинку, ви відчуваєте, що шкіра і слизові оболонки пересихають, час від часу закладає ніс, вам та вашим домашнім легко підхопити ГРВІ, ви маєте проблеми зі сном. Ці ознаки можуть свідчити про те, що повітря в приміщенні сухе. Взимку і влітку ситуація погіршується через роботу опалення та кондиціонерів. Для початку варто виміряти рівень вологості в квартирі: оптимальний показник повинен триматись у межах 40-60% в залежності від типу приміщення і пори року. Якщо цифри нижчі, ситуацію допоможе виправити зволожувач повітря.

    У чому користь зволожувачів повітря?

    Ці прилади підтримують вологість у квартирі на оптимальному рівні. Якщо перекласти «мовою тіла», зволожувачі допоможуть:

    • уникнути пересихання слизових оболонок і передчасного старіння шкіри;
    • підтримати імунну систему і зменшити ризики захворювання на ГРВІ, у тому числі на грип;
    • створити сприятливий мікроклімат у приміщенні, де буде помітно легше дихати.

    Зволожувачі необхідні в приміщеннях, де мешкають діти – вологе прохолодне повітря підвищує захисні функції організму і допомагає легше долати сезонні віруси.

    Які бувають зволожувачі повітря?

    Сучасні зволожувачі в основному діляться на два типи:

    • Парові. Принцип їх роботи: вода в зволожувачі нагрівається до температури кипіння, а потім за допомогою вентилятора теплий пар подається назовні. Відмінності – прості у користуванні, завдяки теплому пару трохи підвищують температуру повітря в приміщенні; особливість – вище рівень шуму, ніж в ультразвукових.
    • Ультразвукові. В цих приладах пар з води отримують не завдяки кип'ятінню, а шляхом коливань високої частоти спеціальної мембрани (тому пар холодний). Відмінності – тихі, енергоефективні, ідеальні в приміщеннях з дітьми і тваринами; особливості – необхідні змінні фільтри для пом'якшення і очищення води.

    Навіщо потрібні ще й очищувачі повітря?

    Уявімо життєву ситуацію: ви відкриваєте вікна, щоб провітрити приміщення, але з вулиці доносяться неприємні запахи – десь за містом палять сухостій, димить сусідня ТЕЦ, вихлопні гази автомобілів відчуваються у повітрі, а ще в приміщення потрапляє вуличний пил і пилок під час сезону цвітіння рослин. Плюс у квартирі знайдуться предмети, покриття яких може викликати алергічні реакції або негативно впливати на організм у довгостроковій перспективі, а ще додати до цього ворс килимів і шерсть домашніх тварин. Пил в цілому сприяє поширенню бактерій, вірусів, спор цвілі, пилових кліщів і так далі. Щоб захистити свій організм у домашніх умовах від впливу всіх цих зовнішніх факторів, рекомендують використовувати очищувачі повітря.

    У чому користь очищувачів повітря?

    Повітря в квартирі повинно бути не тільки досить вологим, але й чистим. Чим можуть допомогти ці побутові прилади:

    • знизити вірогідність появи хронічних хвороб дихальних шляхів;
    • зменшити ймовірність виникнення алергій або їх проявів;
    • мінімізувати вплив на організм різних покриттів;
    • впоратися з різними видами пилу, які забруднюють житло: великими частками, мікроскопічним пилом, а також шкідливими для організму газами;
    • нейтралізувати неприємні запахи;
    • на рівні відчуттів в приміщенні стане легше дихати.

    Чим між собою відрізняються очищувачі повітря?

    Загальний принцип роботи цих побутових приладів такий: вентилятор направляє повітря з приміщення в очищувач, де той проходить через фільтри, які нейтралізують забруднення і запахи. Кожен тип фільтрів виконує різні види очищення повітря: водні борються із дрібними забрудненнями, механічні добре затримують шерсть і пух, вугільні - адсорбують запахи і дим, з іонізацією - ефективні проти пилу, HEPA- максимально очищають повітря від різних видів забруднень, в тому числі видаляють найдрібніші часточки вірусів і бактерій. Виходячи з цього можна вибрати очищувач повітря, який враховує специфіку саме вашого приміщення. Що ще потрібно знати про фільтри? По суті, всі вони діляться на 3 класи очищення:

    • грубий, який видаляє великі забруднення;
    • тонкий, відфільтровує дрібні частинки;
    • багатоступеневе очищення HEPA-фільтрами. Наприклад, моделі Бойрер оснащені сучасними і суперефективними фільтрами HEPA, які результативно очищують повітря від різних видів вірусів, бактерій, кліщів, пилку і дрібного пилу.

    Що купувати – зволожувач або очищувач?

    Очищувач, якщо вологість повітря в квартирі достатня. Щоб не витрачати гроші на два окремих прилади, можна вибрати 2 в 1 – мийку повітря. До цього можна також придбати термогігрометр, який буде контролювати температуру і вологість в режимі реального часу. На додаток існують аромадифузори, якщо хочеться заповнити повітря приємними ароматами (але з аромамаслами потрібно бути обережними людям зі схильністю до алергій). Крім того, вартий уваги ще один цікавий варіант: кліматичний комплекс, який створює повітря, ідентичне морському.

    На які параметри варто звернути увагу при виборі зволожувачів і очищувачів повітря?

    • На якість збірки і зручність в користуванні. Адже це побутова техніка, яка буде працювати постійно. Наприклад, зволожувачі та очищувачі повітря Бойрер можуть похвалитися славнозвісною німецькою якістю: кожен прилад проходить сертифікацію, безпечний, зібраний з якісних матеріалів і деталей та розрахований на те, щоб прослужити багато років без поломок. Має значення і простота приладу в експлуатації – перевірте, чи зручно заливати воду в зволожувач; дізнайтеся, як очищувати прилад від накипу і яким чином можна мити знімні деталі. Пристрої Бойрер легкі та інтуїтивно зрозумілі в управлінні, вони не вимагають складного програмування та оснащені функцією самостійного відключення, а знімні деталі можна мити в посудомийній машині;
    • На дизайн. Поміркуйте, наскільки зволожувач або очищувач гармонійно впишеться у простір кімнати як за параметрами, так й з естетичного боку. Перевірте, чи вистачить довжини шнура до розетки в місці, де ви плануєте його поставити. У приладів Бойрер універсальний дизайн, який органічно вбудовується в будь-який сучасний інтер'єр, основні кольори -–білий, чорний, благородні відтінки металів;
    • На тишу роботи. Якщо збираєтеся, наприклад, вмикати зволожувач на ніч, переконайтеся, що у нього є нічний режим і він не булькає як каструля з киплячою водою. Ультразвукові зволожувачі, як правило, тихіші за парові. Пристрої Бойрер працюють безшумно і мають відмінну продуктивність – швидко зволожують повітря (у деяких з моделей зволожувачів є розпилення на 360 градусів);
    • Уточніть, яку воду потрібно заливати в резервуар пристрою. Деякі види зволожувачів вимагають демінералізовану і дистильовану воду, інакше вам доведеться часто проводити заміну фільтрів;
    • З попереднього пункту можна зробити висновок: для очищувачів повітря важливі фільтри від виробника в наявності, адже їх вам доведеться час від часу міняти. У бренду Бойрер фільтри завжди є в наявності, тому не доведеться турбуватися про перерви у роботі пристрою;
    • Дізнайтеся час, за який зволожувач випаровує повний бак – чи достатній для вас такий обсяг та чи не буде вас напружувати часта зміна води? Потужність, швидкості подачі пари, холодний і теплий режими – на ці нюанси варто звернути увагу. А також на те, чи є у приладу вбудований гигростат, індикатор нестачі води і таймер автоматичного відключення, щоб не доводилося самому багаторазово це перевіряти;
    • Тим, хто використовує прилад у темну пору доби під час сну, підійдуть варіанти з нічним підсвічуванням. А любителям наповнювати простір приємними запахами варто пошукати найкращі для них варіанти – деякі моделі Beurer передбачають можливість ароматерапії;
    • Зверніть увагу на характеристики енергоефективності: скільки зволожувач або очищувач витрачають електроенергії – навантаження на мережу особливо важливе в квартирах зі старою електропроводкою. Очищувачі та зволожувачі Бойрер споживають від 20 Вт за годину, отже, їх можна вмикати надовго;
    • З огляду на все це, виберіть той пристрій для зволоження і очищення повітря, який ідеально пасує до вашого способу життя. У Бойрер широка лінійка моделей, і можна підібрати найкращу модель у залежності від площі приміщення й завдань. Пристрої Бойрер працюють на результат, а не «гарно виглядають у кутку»: з ними повітря в приміщенні стає чистим і легко дихати.

    Топові моделі Beurer, на які варто звернути увагу:

    • Очищувачі LR220, LR310, LR330 оснащені трирівневою системою фільтрів: грубої очистки (затримує бруд, пил, волосся, дрібних комах), вугільний фільтр (видаляє шкідливі гази і неприємні запахи) і фільтр HEPA (очищує повітря від бактерій, вірусів, кліщів, квіткового пилку і дрібного пилу). Фільтрується 99,5% забруднень – це без перебільшень феноменальний показник.
    • Кліматичний комплекс MK500 Maremed. Користь морського повітря давно науково доведена, а з цим приладом з’являється можливість створити морський мікроклімат у себе вдома. Він очищує, мінералізує, зволожує, іонізує та знезаражує повітря, розпорошуючи супердрібні частки морської солі.

    Очищувачі та зволожувачі повітря створені для тих, хто піклується про здоров'я та гарне самопочуття – своє, власних дітей, батьків та близьких. Для тих, хто хоче мати здоровий сон та займатися будь-якими активностями, як йога, медитація, звичайна зарядка у гармонійній домашній атмосфері. Вільно й легко дихати, позбутися від пилу і захиститися від зовнішніх впливів – все це здатні забезпечити зволожувачі та очищувачі повітря, а Бойрер – зважений та розумний вибір серед розмаїття пропозицій на ринку.

    Більше

Позиції 1-10 з 20

Сторінка
Показати на сторінці