Офіційний інтернет магазин Бойрер працює для вас у тестовому форматі.
Додаткові функціїї для комфортних покупок будуть згодом покращені. Вдячні за вашу лояльність та коментарі info@beurer.kiev.ua

Правила та положення

Політика конфіденційності та захисту персональних даних Користувача сайту beurer.com.ua

1. Загальні положення

Cайт beurer.com.ua належить Товариству з обмеженою відповідальністю «ХЕЛС МЕНЕДЖЕР» (далі – Компанія).

Компанія запевняє, що реалізує свою діяльність з використанням сайту beurer.com.ua та з відповідальним ставленням до особистої (персональної) інформації всіх без винятку Користувачів сайту beurer.com.ua , а також тих осіб, які користуються сервісами сайту beurer.com.ua .

Зазначена мета зобов’язує Компанію захищати конфіденційність персональних даних (відомостей та сукупностей відомостей про фізичну особу, за допомогою яких Користувач сайту beurer.com.ua ідентифікований або може бути конкретно ідентифікований), створюючи і забезпечуючи надзвичайно комфортні умови використання сервісів сайту beurer.com.ua для кожного Користувача сайту beurer.com.ua .

Напрямок зазначеної мети зобов’язує Компанію діяти в рамках даної Політики конфіденційності та захисту персональних даних Користувача сайту beurer.com.ua (далі - «Політика»), положення якої відображено далі.

Окремо звертаємо увагу на те, що Політика встановлює порядок обробки Компанією персональних даних, види зібраних персональних даних та мету їх використання, взаємодію Компанії з третіми особами, заходи безпеки, що застосовуються для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактну інформацію для Користувача сайту beurer.com.ua щодо одержання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та робота з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Користувача сайту beurer.com.ua щодо практики захисту персональних даних.

2. Види персональних даних

При використанні Користувачем сервісів сайту beurer.com.ua Компанією здійснюється обробка наступних даних Користувача сайту beurer.com.ua :

  • даних, які Користувач сайту beurer.com.ua надає при заповненні реєстраційних форм і в процесі користування сервісами;
  • файлів cookie;
  • ір адреси Користувача сайту beurer.com.ua ;
  • параметрів і налаштувань інтернет-браузерів (User-agent).

Першочергово, Компанія збирає лише ті персональні дані, які свідомо та добровільно надані Користувачем сайту beurer.com.ua як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів сайту beurer.com.ua (ім'я і прізвище, логін та пароль, адресу електронної пошти, номер контактного телефону, дати народження, стать тощо), що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до мети їх обробки, зазначеної в цій Політиці.

По-друге, Компанія збирає дані про статистику відвідування сайту beurer.com.ua (наприклад, про з'єднання, трафік, перегляди, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет і знаходження на сайті beurer.com.ua ).

По-третє, при відвідуванні сайту beurer.com.ua Компанія фіксує всі входи Користувача сайту beurer.com.ua в систему. Інші відомості про поведінку Користувача сайту beurer.com.ua в мережі не обробляються і не зберігаються Компанією.

Окремо акцентуємо увагу на те, що Компанія збирає мінімальний обсяг інформації, необхідний виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних у відповідності до вимог чинного законодавства України.

В той же час повідомляємо, що Компанія не збирає інформацію, щодо обробки якої законодавством встановлені певні вимоги, наприклад, інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках або засудження до кримінального покарання, а також дані, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

3. Обробка персональних даних

Обробка та зберігання наданих Користувачем сайту beurer.com.ua персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів сайту beurer.com.ua . Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатися у Базі персональних даних або в окремій таблиці Бази даних сайту beurer.com.ua .

4. Мета обробки/використання персональних даних

Персональні дані використовуються з метою забезпечення надання Інтернет-сервісів сайту beurer.com.ua , обміну інформацією та відносин у сфері реклами і комунікації відповідно до Законів України, в тому числі, але не виключно «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних щодо органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів», а також у відповідності з Правилами використання сайту beurer.com.ua та інших актів, що регулюють діяльність Компанії.

5. Строки зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються протягом строку, але не більше, ніж це необхідно з метою їх обробки. Після того, як суб'єкт персональних даних перестає бути Користувачем сайту beurer.com.ua шляхом видалення облікового запису на сайті beurer.com.ua , його персональні дані, автоматично видаляються.

6. Використання файлів cookie

Cookie – текстовий файл або файли, які містять невеликий обсяг інформації, які відправляються веб-браузером і зберігаються на пристрої Користувача сайту beurer.com.ua (комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого Користувач відвідує сайт beurer.com.ua ). Оскільки метою Компанія в т.ч. є і досягнення задоволення потреб своїх Користувачів сайту beurer.com.ua , а тому вона намагається зробити користування сайту beurer.com.ua максимально зручним і зрозумілим, і для цього Компанії необхідно, за допомогою файлів cookie, проаналізувати поведінку, уподобання та інтереси Користувача сайту beurer.com.ua . Аналіз за допомогою файлів cookie допомагає Компанії поліпшити взаємодію Користувача сайту beurer.com.ua з сайтом beurer.com.ua , визначити найбільш зручний інтерфейс і навігацію Сервісу сайту beurer.com.ua .

Враховуючи класифікацію Міжнародної Торгової палати (International Chamber of Commerce), компанія використовує такі категорії файлів cookie:

  • Файли cookie, необхідні для переміщення Користувачем веб-сторінці і використання певних сервісів (наприклад, для доступу до захищених сторінок, реєстрації і авторизації, здійснення пошуку по сайту beurer.com.ua ). Ці файли здійснюють запам'ятовування попередніх дій Користувача сайту beurer.com.ua при переході на попередню веб-сторінку в тій же сесії.
  • Експлуатаційні файли cookie підсумовують інформацію про те, як використовується сайт beurer.com.ua (наприклад, час перебування на сайті beurer.com.ua , найбільш часто відвідувані сторінки, розуміння, які саме розділи і сервіси сайту beurer.com.ua були найбільш цікаві для Користувача, наскільки ефективна та чи інша рекламна та/або маркетингова кампанія тощо). Ці дані зберігаються на пристрої Користувача між сеансами веб-браузера. Зібрана за допомогою експлуатаційних файлів cookie інформація, призначена тільки для статистичних і аналітичних завдань. Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім особам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу, і виключно для зазначених вище цілей.
  • Функціональні файли cookie використовуються для збереження параметрів або конфігурацій, які зберігаються на пристрої Користувача між сеансами веб-браузера (наприклад, ім'я користувача, фото в профілі, інформація по залишених коментарях, мову сайту beurer.com.ua , місцезнаходження, відомості про те, чи надавалася Користувачеві сайту beurer.com.ua яка-небудь інформація або вибрані переваги раніше, а також інші параметри сайту beurer.com.ua ). Дані файли cookie також дозволяють користувачам дивитися відео, брати участь в інтерактивах (опитування, голосування) і взаємодіяти з соціальними мережами. Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім особам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу.
  • Цільові файли cookie використовуються для надання контенту, який може зацікавити Користувача. Ці дані зберігаються на пристрої Користувача сайту beurer.com.ua між сеансами веб-браузера (наприклад, відстеження рекомендованого текстового, графічного, аудіо та відеоматеріалу, з метою уникнути повторного показу, управління цільовою рекламою, оцінка ефективності рекламних кампаній, інформація про відвідування користувачем інших ресурсів при переходах, а також інші параметри сайту beurer.com.ua ).

Сайт beurer.com.ua може мати технічну можливість передавати зазначену інформацію іншим сторонами, включаючи медіа-клієнтів, рекламодавців, агентств та партнерів по суміжному бізнесу для того, щоб вони надавали якісну таргетовану рекламу.

Інформуємо, що Компанія використовує cookie-файли сторонніх сервісів і сервісів аналітики для оперативної доставки, більш якісного відображення і детального аналізу контенту на сайту beurer.com.ua , Компанія користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Facebook, Twitter, Alphabet Inc. та інші. Наведені в якості прикладу компанії можуть використовувати файли cookie на пристрої Користувача сайту beurer.com.ua , під час роботи на сайту beurer.com.ua .

Окремо звертаємо увагу, що сайт beurer.com.ua не може вплинути на роботу файлів cookie, які використовуються цими сервісами, так як усі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися, відвідавши відповідний ресурс.

  • Умови використання Google Analytics - http://www.google.com/analytics/terms/ru.html

Також, інформуємо про те, що повноцінна робота з сайтом beurer.com.ua доступна тільки при використанні файлів cookie. В той час, як відключення cookie може призвести до обмеження доступу до змісту і до неповноцінного функціонування сервісів сайту beurer.com.ua . Для особистого звернення до Компанії з приводу використання файлів cookie, Користувач може надіслати повідомлення на електронну пошту : info@beurer.kiev.ua

У разі незгоди Користувача сайту beurer.com.ua з використанням файлів cookie або вчинення ним дій щодо навмисного видалення усіх файлів cookie зі свого веб-браузера, то за фактом подальшого відвідуванні сайту beurer.com.ua Користувачеві буде повторно запропоновано включення та використання файлів cookie.

Звертаємо увагу, що інформація про Користувачів сайту beurer.com.ua , отримана з допомогою файлів cookie, не продається і не поширюється у відкритому доступі, а також є власністю Компанії.

7. Взаємодія сайту beurer.com.ua з іншими ресурсами

За підстав використанні Користувачем сайту beurer.com.ua сервісів на сторінках сайту beurer.com.ua можуть бути присутні коди інших Інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі Інтернет-ресурси і треті особи можуть отримувати дані Користувача сайту beurer.com.ua . Отже, ці Інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію про те, що Користувач сайту beurer.com.ua відвідав ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер Користувача сайту beurer.com.ua . Використання інших сервісів Компанії необхідно для оперативного аналізу відвідувань сайту beurer.com.ua , внутрішньої і зовнішньої оцінки відвідуваності сайту beurer.com.ua , глибини перегляду, активності Користувачів сайту beurer.com.ua . Дані, отримані від таких сервісів, Компанія не зберігає і їх не обробляє.

Якщо Користувач сайту beurer.com.ua в силу яких-небудь причин не бажає, щоб зазначені сервіси отримували доступ до його персональних даних, Користувач сайту beurer.com.ua може за власним бажанням вийти з свого облікового запису або профілю, очистити cookies (через свій браузер).

8. Безпека неповнолітніх осіб

сайт beurer.com.ua не призначена для неповнолітніх користувачів.

9. Взаємодія Компанії з третіми особами щодо персональних даних

Компанія не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача передбачена та врегульована вимогами чинного законодавства України, на прохання суб'єкта персональних даних, або у інших випадках, викладених у цій Політиці.

На сайті beurer.com.ua можуть бути посилання на інші веб-сайти (в інформаційних та/або рекламних цілях). При переході Користувачем сайту beurer.com.ua за посиланням на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти поширюватися не буде.

10. Конфіденційність активності суб'єкта персональних даних на сайті beurer.com.ua

Відомості про поведінку на сайті beurer.com.ua Користувачів, які проходять через мережу, або електронну пошту Користувача сайту beurer.com.ua захищені відповідно до законодавства, отже Компанія жодним чином чи способом не порушує таємницю «активності» при використанні останнім сервісів сайту beurer.com.ua .

11. Захист персональних даних

Компанія використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення, але, незважаючи на всі зусилля, Компанія не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання Компанії.

Компанія забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних та організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

12. Умови доступу до персональних даних

Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди Користувача сайту beurer.com.ua , наданого власником персональних даних на обробку таких даних, або відповідно до вимог закону.

Доступ Користувача сайту beurer.com.ua до даних про себе здійснюється безкоштовно.

13. Права суб'єкта персональних даних

Суб'єкт персональних даних має права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

  • знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мети їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред'являти мотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані оброблюються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має правові наслідки.

З метою оновлення, одержання доступу, внесення змін, блокування або видалення персональних даних та відкликання згоди на обробку персональних даних, яке Користувачу сайту beurer.com.ua надано Компанією відповідно до цієї Політики, або у разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо персональних даних Користувача сайту beurer.com.ua , які обробляються Компанією, просимо, звертайтеся в Компанію за електронною поштою: info@beurer.kiev.ua

14. Зміни в Політиці

Дану Політику періодично і без попереднього повідомлення Користувача сайту beurer.com.ua може бути змінено і доповнено Компанією, в тому числі, при зміні вимог чинного законодавства України, тому зазначене є підставою для періодичного перегляду Політики Користувачами сайту beurer.com.ua , щоб бути обізнаними щодо змін та/або доповнень.


Угода з користувачем щодо використання сайту beurer.com.ua

Предметом цієї угоди з користувачем щодо використання сайту beurer.com.ua (далі – «Умови») є взаємовідносини Товариства з обмеженою відповідальністю «ХЕЛС МЕНЕДЖЕР» іменоване надалі «Адміністратор», і користувачем мережі Інтернет, іменований надалі – «Користувач», разом надалі іменовані «Сторони», які виникають при використанні сайту beurer.com.ua, включаючи всі рівні домену (далі – «сайт») на визначених у цьому документі умовах, а також сервісів, пов'язаних з вищевказаним доменом, з метою доступу, перегляду та завантаження сайту beurer.com.ua , та збереження всієї інформації про авторське право та інші відомості про право власності, що містяться у матеріалах і будь-яких копіях. Заборонено змінювати, поширювати або демонструвати матеріали сайту beurer.com.ua у будь-якому вигляді або використовувати їх будь-яким іншим чином для суспільних чи комерційних цілей, в тому числі використання, як зазначених матеріалів на інших сайтах або в комп’ютерних мережах, так і авторських прав на логотипи, зображення, описи, тексти, відеоматеріали, аудіоматеріали, тощо, та будь-які інші права, які не зазначено, але які має Адміністратор щодо торгових марок «BEURER» та/або «SANITAS», що належать Компанії «Beurer GmbH».

1. Основні поняття та визначення

1.1. Сайт beurer.com.ua – це інтернет-ресурс, що являє собою сукупність об’єктів інтелектуальної власності, включаючи, але не обмежуючись: програмне забезпечення (комп’ютерні програми), графічний дизайн, бази даних, інформацію в текстовій, звуковій, аудіовізуальній та будь-якій іншій формі, що розміщені в мережі Інтернет на веб-сторінках, об’єднаних доменом beurer.com.ua. Сайт– це засіб для викладання контенту, за допомогою якого Адміністратор надає послуги Користувачу відповідно до умов даної Угоди.

1.2. Адміністратор Сайту beurer.com.ua (Адміністратор) - Товариство з обмеженою відповідальністю «ХЕЛС МЕНЕДЖЕР». Для належного надання послуг Адміністратор має право залучати третіх осіб.

1.3. Користувач сайту beurer.com.ua (Користувач) – будь-яка особа, яка користується сайтом beurer.com.ua без реєстрації та/або заповнила відповідну реєстраційну форму, для завершення процесу реєстрації і якій присвоєно Ім’я Користувача (Логін) та Пароль, та яка погоджується та зобов’язується виконувати дані Умови незалежно від обраного способу доступу до сайту beurer.com.ua, тобто з реєстрацією або без такої.

1.4. Реєстрація – конклюдентні дії, що дають змогу будь-якій особі, що погоджується з усіма без винятку умовами даної Угоди, стати Користувачем. Реєстрація здійснюється виключно на добровільній основі та відповідає дійсним намірам Користувача.

1.5. Обліковий запис – частина сайту beurer.com.ua , створена кожним Користувачем при Реєстрації, що містить інформацію про Користувача та набір прав Авторизованого доступу до Контенту.

1.6. Ім’я Користувача (Логін) – вказана при Реєстрації адреса електронної пошти Користувача.

1.7. Пароль – послідовність символів, відома лише Користувачу, що зберігається на сайті beurer.com.ua в зашифрованому вигляді та використовується в парі з Логіном для Автентифікації Користувача.

1.8. Авторизований доступ – доступ Користувача до сайту beurer.com.ua , що здійснюється за допомогою реєстрації, тобто отримання Логіна та Пароля.

1.9. Контент – ексклюзивні фонограми, відеограми, текстові, графічні, аудіовізуальні або будь-які інші матеріали, за допомогою яких сформовано виклад теми та інформації. Порядок та умови надання Контенту визначаються Угодою з Користувачем.

1.10. Угода з Користувачем це даний Договір про надання послуги доступу до сайту beurer.com.ua . Виконання умов даної Угоди є необхідною умовою для використання Користувачем сайту beurer.com.ua

1.11. Cлужба підтримки сайту beurer.com.ua – персонал Адміністратора, який підтримує зв’язок з Користувачем за допомогою номерів телефону зазначених на сайті

1.12. Сайт beurer.com.ua – сайт Адміністратора на якому розміщена інформація про товари, роботи, послуги, умови їх придбання, оплати, доставки, акції, заходи рекламного та маркетингового характеру, інша загальна інформація, інша інформація, що є обов’язковою, в графічному та/або текстовому викладенні, адресована невизначеному колу осіб, на підставі якої будь-яка особа може здійснити свідомий вибір та звернутися через сайт beurer.com.ua до партнерів Адміністратора з офертою про укладення будь-яких правочинів, в т.ч. і роздрібного договору купівлі-продажу товарів/послуг згідно положень, викладених в даних Умовах.

1.13 Оферта - вибір Користувача від однієї позиції із переліку товарів/робіт/послуг запропонованих Партнером Адміністратора, розміщених на сайті beurer.com.ua , шляхом додавання обраного товару в «кошик», подальшого введення інформації, необхідної для оформлення замовлення, та натискання кнопки «оформити замовлення» (далі також - оформлення замовлення).

1.14 Товар - цифрова-, комп’ютерна, побутова, дрібно-побутова та інша техніка, прилади для здоров’я, побутові товари, інші товари, програмне забезпечення, аксесуари, комплектуючі та супроводжувальні предмети, інформація про які розміщена на сайті beurer.com.ua .

1.15. Робота/послуга - роботи/послуги, що зазвичай споживаються в момент їх виконання чи надання, інформація про які розміщена на сайті beurer.com.ua .

1.16. Законодавство – чинне законодавство України, яке може бути застосоване до правовідносин, пов'язаних з виконанням та/або які випливають з виконання описаних в цих Умовах прав та обов’язків Адміністратора та/або Користувача.

1.17. Партнери Адміністратора – суб`єкти підприємницької діяльності, які перебувають у договірних взаємовідносинах з Адміністратором щодо розміщення інформації про товари на сайті beurer.com.ua , прийом замовлень та надання їм Адміністратором даних про замовлення.

2. Загальні положення

2.1. Дані Умови поширюються на всіх Користувачів сайту beurer.com.ua , незалежно від мети їхнього використання сайту , і являють собою публічну оферту. Дія даних Умови поширюється на Користувачів з моменту ознайомлення з ними під, або час відвідування сайту beurer.com.ua або Реєстрації. Натискання Користувачем кнопки «Ознайомлений» під час відвідування сайту beurer.com.ua або Реєстрації означає повну та беззастережну згоду Користувача з даними Умовами (акцепт оферти). Перебуваючи на сайті beurer.com.ua Користувач приймає Умови та порядок направлення оферти Партнерам Адміністратора (оформлення замовлення) та акцептування Партнерами Адміністратора оферти, а також надає Адміністратору згоду на обробку та захист персональних даних та інших відомостей, які вважає за необхідне надати, або які є обов’язковими для надання за нормами чинного Законодавства України, в т.ч. і приймає умови відповідальності за недобросовісне використання сайту beurer.com.ua . У випадку незгоди з цими Умовами або з її окремими положеннями Користувач зобов’язується припинити будь-яке використання та перегляд сайту beurer.com.ua .

2.2. Умови набирають чинності з моменту вираження Користувачем згоди з їх умовами в порядку, передбаченому п. 2.1. Умов, і діють безстроково.

2.3. Адміністратор пропонує Користувачам доступ до сайту beurer.com.ua , його контенту, сервісів, функціоналу, включаючи можливість замовлення товарів у Партнерів Адміністратора, розміщення власної інформації тощо.

2.4. Умови можуть бути змінені Адміністратором без будь-якого спеціального повідомлення, нова редакція Умов набирає чинності з моменту її розміщення в мережі інтернет у відповідному розділі сайту beurer.com.ua .

2.5. Авторизованим на сайті beurer.com.ua Користувачам може бути доступний додатковий функціонал сайту beurer.com.ua і можливість вступати з Адміністратором та/або Партнерами Адміністратора в різноманітні правовідносини, укладати угоди, договори, тощо.

3. Умови доступу до сайту beurer.com.ua

3.1. Використання сайту beurer.com.ua Користувачем здійснюється, як з Реєстрацією, так і без такої. Здійснюючи Реєстрацію на сайті beurer.com.ua , Користувач погоджується надати достовірну та точну інформацію про себе і свої контактні дані та прийняти Умови.

3.2. Приймаючи умови угоди користувача, Користувач підтверджує, що є повністю дієздатною і правоздатною особою на вчинення будь-яких дій, пов'язаних з використанням сайту beurer.com.ua , її функціоналу і сервісів, а також на укладання угод і договорів з Адміністратором та/або Партнером Адміністратора, та обізнаності і дотримання Політики конфіденційності та захисту персональних даних Користувача сайту beurer.com.ua та/або Положення Адміністратора про обробку та захист персональних даних. У випадку виникнення ситуації, коли неповнолітня та/або недієздатна особа користується сайтом beurer.com.ua , оформлює замовлення, направляє оферту згідно положень Умов, та в майбутньому, у разі заперечення законним представником правомірності таких операцій, зазначене буде вважатися вчиненим особою без будь-яких обмежень, тобто законні представники зобов’язані самостійно забезпечити дії, які будуть достатніми для запобігання вчинення неповнолітніми та/або недієздатними особами дій, що можуть мати негативні наслідки як для Адміністратора та/або Партнера Адміністратора, так/або для Користувача.

3.3. При Реєстрації Користувач зобов’язаний перевірити точність своїх даних, що вносяться у відповідну форму при реєстрації. Вся і будь-яка персональна інформація надається Користувачем для використання контенту за власним та добровільним бажанням.

3.4. У результаті обрання Користувачем доступу до сайту beurer.com.ua шляхом Реєстрації, йому надається логін та пароль доступу до сайту beurer.com.ua . Користувач приймає на себе всю відповідальність за схоронність та збереження в таємниці логіна та паролю, в тому числі за дотримання всіх заходів безпеки, а також за всі дії, що здійснені з використанням логіну та паролю Користувача. Користувач несе особисту відповідальність за всі дії які вчиняються або можуть бути вчинені під його логіном та паролем на сайті beurer.com.ua .

3.5. У випадку втрати паролю Користувач зобов’язаний повідомити про це Адміністратора та може пройти відповідну процедуру, передбачену на сайті beurer.com.ua для відновлення паролю.

3.6. Адміністратор надає автоматизовані засоби для відновлення паролю на сайті beurer.com.ua . При цьому Адміністратор залишає за собою право обмежити використання таких засобів, а також тимчасово чи повністю призупинити їхню роботу. Адміністратор не несе відповідальності за втрату інформації для доступу до сайту beurer.com.ua , що сталася з вини або необережності Користувача, а також за будь-які наслідки, що можуть виникнути внаслідок цього.

3.7. Користувач зобов’язується використовувати сайт beurer.com.ua у відповідності до даних Умов.

3.8. Користувач погоджується з обов’язком невідкладно повідомити Адміністратора про будь-яке порушення безпеки, пов’язане з доступом до сайту beurer.com.ua , що здійснено з використанням логіну та паролю Користувача без його відома і без його згоди. Адміністратор не бере на себе відповідальність за жодні наслідки порушення безпеки, в тому числі втрату, зміну чи знищення даних, що мали місце в результаті aвторизованого доступу третіх осіб до сайту beurer.com.ua за допомогою логіну та паролю Користувача.

3.9. Видалення Облікового запису Користувача з сайту beurer.com.ua може бути здійснено Адміністратором за наявності підстав, передбачених даними Умовами та/або за особистим письмовим зверненням Користувача та/або нормами чинного законодавства України.

3.10. Сторони погодили, що Користувач під час взаємодії з сайтом beurer.com.ua може розміщувати або надавати Адміністратору для розміщення будь-які належні першому фотозображення та/або інформацію (у тому числі, але не виключно, щодо себе та/або своєї діяльності). При наданні такого контенту Користувач повністю та беззаперечно передає Адміністратору права на використання таких знімків та зображень на них (як на сайті beurer.com.ua, так і на будь-яких сторонніх ресурсах без виключення за виробом Адміністратора – у тому числі, але не виключно, у профілях Facebook, Instagram, Youtube тощо), у тому числі, але не виключно, з метою оприлюднення, опублікування, популяризації сайту beurer.com.ua та/або відповідного контенту сайту beurer.com.ua серед населення тощо.

3.11. Користувач зобов’язується дотримуватися всіх без винятку положень даних Умов. Користувач усвідомлює, що Адміністратор має право на власний розсуд і без спеціального повідомлення чи попередження обмежити доступ Користувача до сайту beurer.com.ua через порушення вимог даних Умов.

4. Умови користування сайтом beurer.com.ua

4.1. Користувач, який має намір придбати у Партнера Адміністратора будь-який товар/роботи/послуги на сайті beurer.com.ua згідно даних Умов, розуміє та погоджується із тим, що у цей момент набуває статусу покупця, та купує такий товар/роботи/послуги безпосередньо у відповідного Партнера Адміністратора, як продавця, при цьому Адміністратор не є фактичним постачальником - продавцем такого товару/робіт/послуги, а виключно забезпечує функціонування сайту beurer.com.ua

4.2. Користувач має право звертатись виключно до Партнера Адміністратора з вимогою про повернення або заміну товару, придбаного на сайті beurer.com.ua, на підставі норм Закону України «Про захист прав споживачів» у строк 14 (чотирнадцять) днів, не враховуючи дня купівлі. При цьому, днем купівлі матеріальних товарів вважається день фактичного отримання товару Користувачем, що підтверджується документально товаро-транспортною накладною. Звернення до продавця за вибором Користувача може відбуватись через контакти, зазначені на сайті beurer.com.ua

4.3. Користувач не має права використовувати будь-які процедури, методи, способи, застосунки тощо, які погіршують нормальну роботу сайту beurer.com.ua .

4.4. Адміністратор не несе відповідальності у випадках прямих чи непрямих фінансових чи інших втрат Користувачів, що викликані тимчасовою непрацездатністю сайту beurer.com.ua з будь-яких причин. Адміністратор забезпечує функціонування сайту beurer.com.ua в цілодобовому режимі, проте не гарантує відсутність перерв, пов’язаних з технічними недоліками чи проведенням профілактичних робіт.

4.5. Користувач при використанні сайту beurer.com.ua зобов'язується дотримуватися чинного законодавства України.

4.6. Користувачам заборонено використання чужих Логіну та Паролю з метою видати себе за іншу особу. Користувач зобов'язується не продавати, не передавати, не відступати свої логін і пароль для доступу до сайту beurer.com.ua , третім особам без письмового дозволу на це Адміністратора. У разі, якщо така дія все ж буде зроблена, то всю відповідальність за дії третьої особи після цього несе Користувач.

4.7. Користувач погоджується з правом Адміністратора обмежувати чи блокувати доступ до сайту beurer.com.ua чи вживати інших заходів до Користувача, що порушує положення даних Умов або норми чинного законодавства України, або законні права та інтереси третіх осіб. Характер цих заходів, включаючи тривалість та рівень обмеження доступу, визначаються Адміністратором на власний розсуд і можуть бути вжиті без попереднього та наступного повідомлення Адміністратором такого Користувача.

4.8. У випадку порушення даних Умов Адміністратор має право вживати заходів, необхідних для захисту своїх прав та інтересів, незалежно від строку давності цих порушень. Таким чином, бездіяльність з боку Адміністратора при порушенні Користувачами даних Умов не позбавляє Адміністратора права вживати необхідних заходів захисту.

4.9. Користувач, звертаючись до Адміністратора або залишаючи коментарі на сайті beurer.com.ua , несе особисту відповідальність за те, що це повідомлення не: є незаконним, шкідливим, загрозливим, наклепницьким, суперечить моральним нормам та/або аспектам, порушує авторські права, пропагує ненависть та/або дискримінацію людей за расовою, етнічною, статевою, релігійною, соціальною ознаками, містить образи на адресу конкретних осіб або організацій, а також будь-яким іншим чином порушує чинне законодавство України. Користувач погоджуєтеся, що будь-яке його повідомлення Адміністратор може видаляти без попередньої згоди Користувача, а також безоплатно використовувати на власний розсуд. Адміністратор не несе відповідальності за будь-яку інформацію, розміщену Користувачем на сайті beurer.com.ua .

4.10. Адміністратор має право направляти Користувачу повідомлення у відповідь на повідомлення (запити та скарги), направлені Користувачем через форму зворотного зв’язку та в процесі замовлення товарів та/або послуг, при управлінні замовленнями, видачі товарів, наданні послуг. Адміністратор здійснює надсилання повідомлень у вигляді електронних листів, повідомлень у месенджерах (WhatsApp, Facebook Messenger, WeChat, QQ, Telegram, Snapchat, Discord, Viber, тощо), SMS-повідомлень, сповіщень у мобільному додатку, сповіщень у веббраузері.

Адміністратор має також право направляти Користувачу інформаційні та маркетингові розсилки (новини, акції Адміністратора, інформацію про акції, промокоди та знижки, персональні рекомендації, персональні знижки та пропозиції), які містять інформацію щодо товарів/робіт/послуг, рекламні та комерційні пропозиції щодо таких товарів/робіт/послуг. Інформаційні та маркетингові розсилки здійснюються на основі підписки на розсилки, оформленої Користувачем через сайт beurer.com.ua або при замовленні товарів та/або послуг через сайт beurer.com.ua .

Адміністратор здійснює інформаційну та маркетингову розсилку у вигляді електронних листів, повідомлень у месенджерах (WhatsApp, Facebook Messenger, WeChat, QQ, Telegram, Snapchat, Discord, Viber, тощо), SMS-повідомлень, сповіщень у мобільному додатку, сповіщень у веббраузері.

Користувач має право у будь-який момент відмовитися від отримання інформаційних та маркетингових розсилок – через відповідні налаштування на сайті beurer.com.ua

5. Умови укладання між Користувачем та Адміністратором Договорів з використання сайту beurer.com.ua

5.1. Опублікований Адміністратором на сайті beurer.com.ua в інтересах Партнерів Адміністратора опис товарів та/або робіт та/або послуг, є пропозицією Користувачам укласти договір щодо придбання товарів та/або роботи та/або послуг виключно з Партнерами Адміністратора, і не може розглядатися як оферта Адміністратора. Пропозиція може змінюватись за наслідками зміни асортименту, характеристик товарів та/або роботи та/або послуг, відсутності товару (не виробляється, реалізований без залишків, зміна ціни, як в більшу, так і в меншу сторону,) на товару та/або роботи та/або послуги застосовані пропозиції щодо їх розпродажу, тощо.

5.2. Користувач має право зробити Партнеру Адміністратора пропозицію укласти договір (оферту) шляхом оформлення замовлення на сайті beurer.com.ua, так і через контактні дані, зазначені на сайті beurer.com.ua Адміністратора. Надсилання Користувачем замовлення Адміністратору для Партнера Адміністратора, є підтвердженням оферти Користувача Партнеру Адміністратора на придбання товарів та/або робіт та/або послуг, згідно умов відповідного замовлення.

5.3. Заповнення замовлення - оферти на сайті beurer.com.ua , та надсилання її Адміністратору для Партнера Адміністрaтора, є гарантією ознайомлення Користувача з істотними умовами товарів та/або робіт та/або послуг, передумовами отримання, та відповідності волі та бажанням Користувача обраних товарів та/або робіт та/або послуг, згідно умов Угоди.

5.4. Реалізація Партнером Адміністратором дій щодо передачі товару, надання послуг, виконання робіт, є підтвердженням укладання Партнером Адміністратора Договору по факту прийняття оферти Користувача.

5.5. Партнер Адміністратора має право запропонувати Користувачу придбати товари/роботи/послуги на умовах, що відрізняються від запропонованих Користувачем в оферті (зустрічна оферта). Фактом прийняття Користувачем зустрічної оферти є документальне підтвердження передачі товару, надання послуг, виконання робіт, на умовах, запропонованих Партнером Адміністратора Користувачу зустрічною офертою. Партнер Адміністратора залишає за собою право відкликати/відмовитись від зустрічної оферти продажу/надання товарів та/або робіт та/або послуг до моменту їх фактичного отримання Користувачем, без будь-якого застосування до Адміністратора та/або Партнера Адміністратора з боку Користувача будь-яких майнових та/або претензійних вимог.

5.6. За наслідками прийняття Партнером Адміністратора оферти Користувача, Користувач вважається зобов’язаним за отриманою Партнером Адміністратора офертою здійснити розрахунок вартості товарів/робіт/послуг, що зазначені в оферті Користувача. У разі прийняття Партнером Адміністратора оферти Користувача, згідно умов даної Угоди, отримані Партнером Адміністратора кошти від Користувача, вважаються сплатою за товар/роботи/послуги. Партнер Адміністратора залишає за собою право відмовитись від прийняття оферти Користувача, що за наслідками оплати Користувачем може бути підставами для повернення Користувачу отриманих Партнером Адміністратора коштів.

5.7. Партнери Адміністратора і Користувач запевнюють, що положення укладених договорів на придбання/надання товарів/робіт/послуг будуть регулюватися положенням чинного законодавства України, в т.ч., але не виключно, Цивільним кодексом України, Законом України «Про захист прав споживачів». 5.8. Порядок, предумови, та безпосередньо умови обміну та повернення товарів визначається загальнопоширеним та згідно положень діючих норм чинного законодавства України.

5.9. Згідно положень Закону України від 06.12.2019 №361-ІХ «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» отримання замовленого товару/робіт/послуг на суму від 5 000 (п’яти тисяч) гривень 00 копійок здійснюється за наявності паспорта громадянина України (або іншого документа, що посвідчує особу та відповідно до законодавства України може бути використаний на території України для укладення правочинів).

6. Умови щодо об’єктів інтелектуальної власності

6.1. Всі матеріали, що представлені на сайті beurer.com.ua , включаючи зображення, фото- та відеоматеріали, логотипи, графіку, торгові марки, звуки, програмний код тощо, є об’єктами інтелектуальної власності, відтак на них поширюються авторські права Адміністратора або інших правовласників, що охороняються законом, в т.ч. щодо торгових марок «BEURER» та/або «SANITAS», що належать Компанії «Beurer GmbH».

6.2. Усі дані та матеріали на сайті beurer.com.ua можуть використовуватись виключно для особистого, некомерційного використання, за умови збереження всієї інформації про авторське право та інших відомостей про право власності, що містяться у вихідних матеріалах та будь-яких їх копіях. Умови комерційного використання можуть бути погоджені окремо за згодою правовласника та/або на окремих договірних умовах з Адміністратором.

6.3. При використанні сайту beurer.com.ua заборонені будь-які дії Користувачів, що можуть завдати шкоди чи порушити будь-які права, у тому числі права інтелектуальної власності будь-яких третіх осіб, при цьому Користувачу заборонено оприлюднювати, опубліковувати на інших ресурсах тощо будь-які елементи контенту сайту beurer.com.ua повністю або частково без попереднього письмового погодження таких дій з Адміністратором. За такі дії Користувач несе відповідальність особисто і в повному обсязі, а також зобов’язується компенсувати Адміністратору та/або відповідному правовласнику, чиї права порушено, всі збитки та нанесену шкоду.

6.4. Адміністратор за жодних умов не несе відповідальності за порушення будь-яких прав, зокрема, але не виключно, прав інтелектуальної власності третіх осіб, якщо таке порушення було зумовлено діями Користувача.

7. Умови відповідальності

7.1. Користувач використовує сайт beurer.com.ua на свій власний ризик. Функціонал сайту beurer.com.ua надається «як є», без жодних додаткових та очікуваних гарантій з боку Користувача. Адміністратор не бере на себе жодної відповідальності, в тому числі за відповідність сайту beurer.com.ua очікуванням Користувача, точності та повноти матеріалів, програм та/або послуг, що надаються на сайті beurer.com.ua . Адміністратор в будь-який час без попереднього повідомлення Користувача має право вносити зміни до матеріалів та/або товарів та/або послуг, що містяться на сайті beurer.com.ua , в т.ч. і до зазначених у них продуктів та цін/вартості. Адміністратор вправі не оновлювати застарілу інформацію щодо матеріалів та послуг на сайті beurer.com.ua . Адміністратор за жодних обставин не несе відповідальність за будь-які збитки (виключно з, але не обмежуючись збитком від втрати прибутку, даних або переривання підприємницької та/або ділової активності), що виникли внаслідок використання, неможливості використання або результатів використання сайту beurer.com.ua .

7.2. Адміністратор підтримує належне функціонування сайту beurer.com.ua , оперативно відновлює його працездатність у випадку технічних збоїв та перерв. Однак Адміністратор не надає гарантій безперебійної роботи сайту beurer.com.ua і дотримання будь-яких строків відновлення працездатності сайту beurer.com.ua в разі перерв у роботі. Адміністратор не гарантує, що функціонал сайту beurer.com.ua буде надаватися безперервно, швидко, надійно і без помилок. Про всі виникли технічні збої та помилки системи повинно бути повідомлено Адміністратору, через засоби зв’язку, вказані на сайті beurer.com.ua .

7.3. Адміністратор не несе відповідальності за невиконання або неналежне виконання своїх зобов'язань внаслідок збоїв у телекомунікаційних і енергетичних мережах, дій шкідливих програм, а також недобросовісних дій третіх осіб, спрямованих на несанкціонований доступ та/або виведення з ладу програмного та/або апаратного комплексу сайту beurer.com.ua .

7.4. Адміністратор не несе відповідальності за будь-які види збитків Користувача, що виникли внаслідок використання Користувачем сайту beurer.com.ua або його окремого функціоналу.

7.5. Адміністратор не несе відповідальність за інформацію розміщену Користувачами на сайті beurer.com.ua, за достовірність інформації про окремі позиції, що пропонуються для реалізації та/або просування; за зміст повідомлень, відгуків тощо; за невикористання або за неможливість використання інформації сайту beurer.com.ua, за зміст інформації, яку розміщують Користувачі на сайті beurer.com.ua .

7.6. Умови поширюють свою дію на всі види взаємодії Користувача і Адміністратора, включаючи, але не обмежуючись: реєстрацію на сайті beurer.com.ua, користування сайтом beurer.com.ua для ознайомлення, розміщення інформації на сайті beurer.com.ua , продаж/придбання будь-якої позиції тощо.

7.7. Адміністратор має право видаляти з сайту beurer.com.ua контент на вимогу уповноважених державних органів або правовласників, який, на думку Адміністратора, порушує права інших користувачів і третіх осіб, або суперечить нормам суспільної моралі.

7.8. Адміністратор не несе відповідальність за помилки, які були здійснені при реєстрації або при розміщенні, а також за збитки, які спричинили дані помилки.

7.9. У разі виникнення претензій, суперечок, конфліктів, судових позовів з боку контролюючих органів чи третіх осіб щодо розміщеного на сайті beurer.com.ua контенту – Користувач зобов'язується вирішувати їх самостійно без залучення Адміністратора.

7.10. Адміністратор та/або Користувач не несуть відповідальності за невиконання/невчасне виконання будь-якої з умов Угоди, якщо документально та у визначений чинним законодавством спосіб доведуть, що такі порушення було наслідком форс-мажорними обставинами, тобто подіями та/або обставинами, які фактично знаходились поза контролем та носять непередбачений і невідворотний характер для Адміністратора та Користувача.

8. Положення Адміністратора про обробку та захист персональних даних Користувача сайту beurer.com.ua

У відповідності до положень Закону України «Про захист персональних даних» шляхом здійснення Реєстрації на сайті beurer.com.ua та натискання кнопки «Оформити замовлення» Користувач надає згоду на обробку вказаних у заявці персональних даних, як Адміністратора, так і іншим суб’єктам приватного та публічного права згідно вимог чинного законодавства, з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/отримання та здійснення розрахунків за придбання товарів/послуг. Користувач одночасно визнає та надає згоду на те, що Адміністратор має право надавати доступ та передавати/розкривати персональні дані Користувача третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. Користувач для замовлення товарів/послуг та взаємодії з Адміністратора на сайті beurer.com.ua зобов’язаний ознайомитися з правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені у статті 8 Закону України «Про захист персональних даних», Політики конфіденційності та захисту персональних даних Користувача сайту beurer.com.ua , та підтвердити згоду на дотримання зазначених умов. Адміністратор діє відповідно до Угоди, Політики конфіденційності та захисту персональних даних Користувача сайту beurer.com.ua , та на підставі Положення Адміністратора про обробку та захист персональних даних і на підставі чинного законодавства України. Володільцем персональних даних є Адміністратор. Адміністратор має право зберігати Персональні дані стільки про Користувача, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у Політиці конфіденційності або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Користувачем персональних даних. У разі незгоди Користувача з будь-якою умовою щодо Політики конфіденційності та захисту персональних даних Користувача сайту beurer.com.ua та/або Положенням Адміністратора про обробку та захист персональних даних, він вправі не надавати особисту інформацію щодо себе. Користувач вправі відкликати у будь-який момент згоду на використання особистої інформації щодо себе, шляхом надіслання повідомлення електронною поштою, за темою листа «Персональні дані», на адресу: info@beurer.kiev.ua

9. Заключні положення

9.1. Взаємовідносини Сторін за цими Умовами регулюються законодавством України.

9.2. Всі спори між Користувачем та Адміністратором вирішуються шляхом переговорів, а у випадку неможливості такого врегулювання − в судовому порядку у відповідності до чинного законодавства України.

9.3. Чинна редакція даних Умов міститься за посиланням: https://beurer.com.ua/pravila-ta-polozhennja. Адміністратор має право в односторонньому порядку змінювати та/або оновлювати дані Умови в будь-який час, без попереднього чи наступного повідомлення Користувача про це, що покладає на Користувача обов’язок переглядати Умови та/або Політики конфіденційності та захисту персональних даних Користувача сайту beurer.com.ua та/або Положення Адміністратора про обробку та захист персональних даних. Будь-які зміни до Умов та/або Політики конфіденційності та захисту персональних даних Користувача сайту beurer.com.ua та/або Положення Адміністратора про обробку та захист персональних даних, набувають чинності з моменту їх публікації Адміністратором. Будь-яка взаємодія Користувача з Адміністратором на сайті beurer.com.ua , є підтвердженням та згодою Користувача з оновленими положеннями Умов та/або Політики конфіденційності та захисту персональних даних Користувача сайту beurer.com.ua та/або Положення Адміністратора про обробку та захист персональних даних, в редакції, що дії на момент взаємодії Користувача. У разі визнання недійсною та/або нереалізованою будь-якої частини Умов та/або Політики конфіденційності та захисту персональних даних Користувача сайту beurer.com.ua та/або Положення Адміністратора про обробку та захист персональних даних, інші їх частини та положення залишатимуться чинними.

9.4. Користувач зобов’язується час від часу переглядати дані Умови, щоб знати про їхні зміни та оновлення, самостійно відстежує зміни до даних Умов і знайомиться з їх чинною редакцією. Продовження використання сайту beurer.com.ua Користувачем після внесення змін чи доповнень до Умов означає прийняття та згоду Користувача з такими змінами чи доповненнями.

9.5. Усі зміни до цих Умов набувають чинності з моменту їх публікації на сайті beurer.com.ua . Якщо Користувач Реєструється, отримує доступ до сайту beurer.com.ua або іншим чином взаємодіє з Адміністратором, він погоджується з усіма положеннями даних Умов у редакції, що діє (є чинною) на цей момент.

Дані Умови використання сайту beurer.com.ua востаннє були оновлені 13.11.2021.