Дякуємо, що купуєте бойрер в офіційному інтернет магазині. Для Вас працюють фірмові відділи в м. Київ: ТК «Аркадія» Осокорки; ТЦ «Gorodok Gallery» Оболонь; Даринок, м. Лісова.

Зігрітися взимку: електричні простирадла та грілки для комфортного сну та розслаблення

Завантаження...
Зігрітися взимку: електричні простирадла та грілки для комфортного сну та розслаблення

Як ефективно та швидко зігрітися? І щоб це було економно! Ці питання особливо актуальні в Україні в черговий холодний сезон, коли погода влаштовує несподівані сюрпризи, а на стаціонарне опалення не завжди можна покластися.

В цьому випадку рятує портативний обігрів, який для багатьох може стати відкриттям сезону. Адже це не тільки класичні грілки, а й безліч інших зручних варіантів: електроковдри, електричні простирадла, подушки з обігрівом та грілки для ніг. З ними з'являється таке особливе, найприємніше на світі відчуття затишку – коли на вулиці погана погода, а ви вдома занурюютесь у тепло та комфорт. До того ж всі перелічені вище предмети для дому – безпечні та надійні від виробника Beurer, відомого стабільною німецькою якістю та інноваційними рішеннями. Вони користуються великою популярністю у Німеччині, Великій Британії, Японії та інших країнах. І якщо довідатись про їхні переваги стає зрозуміло, чому.

Давайте розглянемо ключові відмінності електрогрілок для тіла, електричних простирадл та ковдр від інших видів локального обігріву. Отже, вони:

Комфортні

Уявіть: наступив вечір, ви втомилися і лягаєте не в холодне (яке ще потрібно зігріти), а відразу в тепле ліжко, яке ніби огортає вас... Для повноцінного відпочинку важливо спати в теплі, але в прохолодному приміщенні. І електричні простирадла та електроковдри Бойрер – якраз варіант. Завдяки впливу тепла всі м'язи тіла розслабляються, ви швидше засинаєте і відмінно висипаєтеся. Що покращує ваше самопочуття протягом дня. Також важливо – електричні простирадла Beurer приємні на дотик, на них зручно лежати завдяки тонким нагрівальним елементам, які сховані у м’якому флісовому або плюшевому матеріалі електропростирадла у залежності від моделі.

Енергоефективні

Електроковдри, грілки та електричні простирадла Бойрер економні – більшість із них використовують енергії менше, ніж стандартна лампочка, й абсолютно всі вони відповідають європейським стандартам енергоефективності та безпеки. Наприклад, потужність електричних простирадл не перевищує 100 Вт. Більш того, в нові моделі вбудована система енергоефективності: при досягненні максимального нагрівання електропростирадла автоматично перемикаються на нижчі температурні режими, що економить енергію і, відповідно, ваші гроші.

Гіпоалергенні та не сушать повітря

Сухе повітря у квартирі – велика проблема в опалювальний сезон та при використанні масляних обігрівачів. З електричними грілками та іншими пристроями для обігріву Beurer такого немає: вони не сушать повітря. Всі електроковдри, електричні простирадла та грілки бренду мають сертифікат Öko-Tex. 17 дослідницьких інститутів у 40 країнах світу на основі тестування матеріалів, з яких ці товари зроблено, гарантують їхню нешкідливість для здоров'я покупця. Пристрої для обігріву Бойрер захистять від алергічних реакцій. А деякі моделі навіть створені з вкрапленням іонів срібла для додаткового антисептичного ефекту. Вони перешкоджають розмноженню підшкірних кліщів, спор грибів та бактерій: і простирадла, і ліжко залишаються чистими.

Безпечні

У продукції Beurer можна бути впевненим: компанія розробила та запатентувала систему безпеки BSS (Beurer Safety System), якою оснащуються усі прилади для обігріву. Ця система безперервно стежить за роботою пристрою та у разі будь-якої позаштатної ситуації автоматично його вимикає. Хвилюватися на предмет впливу на здоров'я також не варто: електрогрілки, електропростирадла та інші пристрої цієї лінійки Бойрер не є джерелом електромагнітного випромінювання.

Зручні у користуванні

Електричні простирадла та електроковдри Бойрер можна прати у пральній машині при 30 градусах! Таким чином ви дотримуєтеся гігієни та подовжуєте термін служби цих предметів. А щоб на довше зберегти свіжість, рекомендується накривати електропростирадло зверху звичайним простирадлом. І ще один лайфхак: щоб електропростирадла служили вам і зігрівали вас якомога довше, використовуйте їх у розгорнутому вигляді, не вмикаючи у зігнутому чи згорнутому стані.

Які існують види приладів для локального обігріву?

Асортимент у Beurer дуже великий – для різних цілей та випадків.

Електричні грілки

Це грілки в класичному розумінні (до речі, цікавий факт: першу грілку Beurer випустили ще 1919 року, більше ніж 100 років тому!), але оснащені сучасними технологіями – автоматичним вимкненням, електронним контролем температури. Вибір – від універсальних електричних грілок для всієї родини з м'якою поверхнею та водозахисним покриттям (HK 35 Blue або HK 25 White Grey) до грілок із цільовим призначенням. Наприклад, ортопедична подушка під спину (HK 70) – це фактично електрогрілка на стілець для комфортного сидіння на робочому місці, вдома чи в машині. Електрична грілка для плечей та шиї (НК 54) з дуже м'якою флісовою поверхнею створить ефект ніжних обіймів. Електрогрілка для живота та спини (НК 49) з еластичним поясом-фіксатором подарує комфорт у ділянці попереку. А двостороння грілка-подушка (НК 48) знайде своє постійне місце на дивані, де ви розслабляєтеся після насиченого подіями дня.

Електричні простирадла

Їх також називають “матраци з обігрівом”. Це найбезпечніший, економний і зручний спосіб обігріву в холодну пору року, і відмінна альтернатива масляним обігрівачам. Досягти ефекту повного розслаблення буває складно, але тільки не з електропростирадлами Бойрер. Вони забезпечать потрібний для здорового сну контраст між прохолодним повітрям у кімнаті і добре прогрітим спальним місцем. Електричні простирадла подарують приємний тактильний контакт зі шкірою завдяки флісовому мікроволокну, що дихає.

Вони існують різних розмірів: від компактних односпальних (UB 30) до двоспальних (UB 68 XXL). Зручно фіксуються на ліжку і не зісковзують натяжне електричне простирадло (UB 64) або варіант з фіксацією на еластичних резинках (TS 15). Є електропростирадла з окремими зонами обігріву різних частин тіла (UB 83) або двох людей (UB 56, UB 86). Нагрівальний елемент електричного матраца UB 90 містить іони срібла та підтримує гігієну спального місця. А електричні простирадла UB 190 і UB 200 можуть керуватися дистанційно через додаток на смартфоні: уявіть, що ви їдете з роботи, по дорозі вмикаєте обігрів, і вдома на вас вже чекає тепла і така бажана постіль!

Електроковдри

Накритися теплою ковдрою та миттєво солодко заснути – це може стати вашою реальністю, якщо ви оберете одну з ковдр з обігрівом Beurer. Вони створені з м'якого, тактильно приємного матеріалу, що дихає, під яким не буває занадто спекотно. У них вбудовано SMART-технологію, яка в залежності від температури в приміщенні регулює рівень енергоспоживання. У випадку, якщо ви забудете вимкнути цю “розумну” ковдру перед виходом з дому, вона сама перейде в режим очікування через 3 години. Електроковдри є різних розмірів, наприклад, модель HD150 200*150 см підійде для великого 2-спального ліжка. Має 6 режимів нагріву. А якщо ви любите блукати по квартирі, загорнувшись у ковдру, підійде CC 50 Cosy – це накидка на плечі, яка застібається на кнопки та тримається на плечах, не сковуючи рухів.

Грілки для ніг

Симпатичні на вигляд – у формі великого м'якого тапочка, з теплою підкладкою всередині, грілки для ніг Бойрер виглядають дуже теплими та затишними. Наче їх придумав Санта-Клаус:). Холодні ноги – проблема багатьох, яку можна так просто вирішити. Деякі моделі (FMW 45 та FMW 50) оснащені функцією масажу стоп, причому масаж та нагрівання можна використовувати як разом, так і окремо.

Грілки, які можна брати із собою

Поза домом взимку вам теж може бути тепло! Збираєтесь у поїздку або любите гуляти на природі, тому що вважаєте зиму казковою порою року? Тоді зверніть увагу на одну з компактних бездротових електричних грілок, грілку-пояс або грілку для плечей із зовнішнім акумулятором із серії Beurer Heat To Go. Знімний блок живлення підійде для заряджання смартфона (особливо актуально у сильний мінус). А незручний шарф замінить НК 37 To Go – шарф-грілка універсального сірого кольору з гарною в'язкою. Стильний аксесуар із секретом, про який знаєте тільки ви!

Купити електрогрілку, електричне простирадло, електроковдру, електрогрілку для ніг можна у нашому офіційному онлайн-магазині Beurer. Кожен з цих предметів може стати ідеальним теплим подарунком для близької людини. Нехай зима буде приємною!