Дякуємо, що купуєте бойрер в офіційному інтернет магазині. Для Вас працюють фірмові відділи в м. Київ: ТК «Аркадія» Осокорки; ТЦ «Gorodok Gallery» Оболонь; Даринок, м. Лісова.

IFA 2022. Енергоефективне електротепло від Beurer

Завантаження...
IFA 2022. Енергоефективне електротепло від Beurer

На IFA 2022 Beurer представить новинки в різних сферах продукції. Усе найцікавіше можна побачити на виставці в Берліні з 2 по 6 вересня 2022 року.

Бойрер є лідером у техніці для здорового способу життя, та багато років поспіль приймає участь в IFA. Beurer радо приймає гостей та партнерів зі всього світу, щоб ознайомити з новинками своєї продукції.

Сьогодні світова політична та економічна ситуація створює серйозні виклики для споживачів і компаній. Особливо відчувається зростання цін на електроенергію. Тому варто вже зараз подумати про холодні осінні та зимові місяці та вжити відповідних заходів. Beurer обговорює цю тему на цьогорічній виставці IFA.

Електротепло від Beurer має значні переваги. Прилади забезпечують комфортне та безпечне тепло, та значно сприяють економії електроенергії. Електрогрілки, ковдри з підігрівом, грілки для ніг, електропростирадла нагрівають тіло, а не всю кімнату. Втрачається менше енергії. Таким чином, прилади Бойрер зігрівають ефективно та економно.

Один із головних продуктів Beurer у вересні - запатентований Beurer LifePad®. Це інноваційний прилад, що допомагає впевнено та правильно робити серцево-легеневу реанімацію. В екстреній ситуації! рятує життя до приїзду швидкої допомоги.

На виставці також представлені популярні і нові моделі масажерів для тіла, сучасні ваги, б’юті гаджети для жінок, електростимулятори для відновлення м’язів, прилади для здорового повітря. Бойрер - це надійна техніка для здоров‘я, краси та комфорту