Дякуємо, що купуєте бойрер в офіційному інтернет магазині. Для Вас працюють фірмові відділи в м. Київ: ТК «Аркадія» Осокорки; ТЦ «Gorodok Gallery» Оболонь; Даринок, м. Лісова.

Beurer - учасник проекту ProBusiness

Завантаження...
Beurer - учасник проекту ProBusiness

ProBusiness об'єднує європейських виробників побутової техніки.

Маркетингова ініціатива ProBusiness об'єднує виробників і торгові організації фірмової продукції в області побутових електричних приладів в Німеччині. Має на меті: задовольнити розвиток ринку і конкурентний тиск новими, інноваційними ідеями. Об'єднавши виставкові та презентаційні заходи, зміцнюючи бренди шляхом спільної реклами та реалізуючи особливі ідеї і вишукані рішення, ProBusiness і його професіонали в області бренду досягли цього надзвичайно успішно.

Всі компанії-учасники характеризуються компетентністю бренду, широким асортиментом продукції і інноваціонними технологіями. Їх побутові електроприлади також прекрасні в області дизайну і якості.

В даний час в складі 18 учасників маркетингової ініціативи ProBusiness: Beurer, CASO, Cloer, Fakir, Graef, JURA, Kärcher, Laurastar, побутові товари Melitta, NIVONA, Remington / Russell Hobbs, ritter, ROMMELSBACHER, Sage, SEVERIN, starmix, Steba ТОМАС - всі вони постачальники фірмових товарів, що мають особливе значення для роздрібної торгівлі.