Дякуємо, що купуєте бойрер в офіційному інтернет магазині. Для Вас працюють фірмові відділи в м. Київ: ТК «Аркадія» Осокорки; ТЦ «Gorodok Gallery» Оболонь; Даринок, м. Лісова.

Beurer - одна з найбільших компаній регіону

Завантаження...
Beurer - одна з найбільших компаній регіону

З 2015 року Beurer входить в число 56 компаній в категорії «Найбільші підприємства найбільш високорозвиненої регіону».

Компанія Beurer булу заснована в Ульмі в 1919 році і означає здоров'я і благополуччя. Сьогодні компанія є лідером в декількох товарних лінійках: в області теплових приладів, для вимірювання артеріального тиску і товарів для масажу, і як один з провідних постачальників ваг в Європі.

Згідно з даними IHK (Торгово-промислової палати Німеччини), область навколо міста Ульм є одним з десяти регіонів з найбільш стабільною і динамічно розвивається в Німеччині. З 2015 року Beurer входить в число 56 компаній в категорії «Найбільші підприємства найбільш високорозвиненої регіону»

Компанія постійно розвивається у всіх сферах і пропонує товари для домашнього використання. Сюди входять ваги у ванній кімнаті, кухонні ваги, очищувачі повітря, термогігрометри, прилади для вимірювання артеріального тиску і цукру в крові, слухові апарати, пульсоксиметри, інгалятори, датчик сну, світловий будильник, лампи денного світла, інфрачервоні лампи, прилади TENS / EMS, засоби для релаксації, пристрої для епіляції, кошти FaceCare і HairCare, засіб від целюліту, косметичні дзеркала, набори для манікюру / педикюру, лінія для догляд за немовлям, датчики активності і пульсомірів. Інтерфейси USB і Bluetooth® дозволяють все більше продуктів підключати до додатка Beurer і програмного забезпечення.