Дякуємо, що купуєте бойрер в офіційному інтернет магазині. Для Вас працюють фірмові відділи в м. Київ: ТК «Аркадія» Осокорки; ТЦ «Gorodok Gallery» Оболонь; Даринок, м. Лісова.

Догляд за собою - в зручний час, у комфортному місці

Завантаження...
Догляд за собою - в зручний час, у комфортному місці

Підтримувати шкіру обличчя та волосся в ідеальному стані – легко в домашніх умовах за допомогою техніки для краси та здоров'я Beurer. Вона сертифікована та рекомендована європейськими косметологами.

Догляд за обличчям

Почати варто з догляду за обличчям – саме на шкірі обличчя помітні навіть маленькі зміни способу життя: побутові та погодні умови, регулярність та якість харчування, емоції та переживання. Але як бути, якщо записатися до професійного косметолога немає часу чи можливості? Ефективно подбати про свою красу можна також удома. Як мінімум, щоб шкіра обличчя відчувала себе комфортно, щоденна рутина повинна залишатися незмінною: очищувати, зволожувати її вранці та ввечері відповідними засобами, якщо потрібно – застосовувати додатковий догляд.

У цьому випадку на допомогу можуть прийти апарати для домашнього догляду за обличчям Бойрер. Для найважливішого, на думку косметологів, етапу – щоденного очищення шкіри, Бойрер має кілька моделей електричних щіток для обличчя. Всі вони глибоко і дбайливо очищують – ретельніше, ніж якщо робити це вручну. Ці щітки для вмивання підходять навіть для чутливої шкіри. Наприклад, масажна щіточка FC 49 з м'якого комфортного силікону вібрує, ніжно масажуючи обличчя, та робить шкіру доглянутою та гладкою. У щіточки FC 96 є два режими обертання. Кругове – для делікатного контакту зі шкірою. Та імпульсне – якщо потрібно глибоко очистити, пом'якшити та розгладити шкіру. В обох приладів водостійка конструкція. Їх абсолютно безпечно використовувати у душі чи під час прийняття ванни.

Серед інших корисних апаратів для догляду за обличчям німецької фірми Beurer: прилад для мікродермабразії FC 100 із вбудованим дзеркалом та трьома насадками. З ним можна легко зробити професійний пілінг поза салоном. Він делікатно видалить ороговілі клітини і зробить вакуумний масаж – шкіра світитеметься після процедури! Якщо ви хочете компактніший прилад для мікродермабразії – вибирайте FC 76. Він зробить шкіру гладкішою і еластичнішою.

Прилад для омолодження шкіри обличчя FC 90 – комплексно очищує та тонізує шкіру, ідеально підходить для антивікового догляду. Функція іонізації дозволяє косметичним засобам проникнути у глибокі шари шкіри, прогрівання робить її м'якою, а охолодження забезпечує тонус. Результат – здоровий колір обличчя після процедури. Сауна для обличчя FC 72 з іонізацією стимулює кровообіг та забезпечує гарне зволоження шкіри. Вона добре розкриває пори. У пару до неї можна купити ефективний вакуумний очисник пор FC 41 – цей прилад особливо актуальний для жирної шкіри.

На додаток у Бойрер є косметичні дзеркала – зручні, з підсвічуванням на батарейках та збільшенням. Ви можете вибрати розмір і форму дзеркала таку, як вам потрібно, щоб скористатися ним під час косметичних процедур або коли ви наносите макіяж.

Догляд за волоссям

Якщо ви мрієте про щоденні красиві укладання, як у салоні, зверніть увагу на професійні товари для укладання волосся Beurer. З ними можливо все – від простого сушіння до найскладніших зачісок. Але найголовніше – фени, випрямлячі для волосся, плойки та щипці та мультистайлери Бойрер дуже дбайливі до волосся та зберігають його красу та здоров'я.

Навіть щітки та розчіски Beurer – не прості, це повноцінні гаджети з функцією іонізації. Вони обережно дбають про волосся, не пошкоджуючи його під час розчісування. Вибирайте розчіску для розплутування HT10 або випрямлення волосся HS 60.

Фени Beurer можна розділити на дві категорії. Традиційні фени, наприклад, модель НС 80 з потужним та довговічним мотором. І технологією іонізації, яка захищає волосся під час сушіння, надаючи йому здорового блиску. Друга категорія – фени-щітки, наприклад, HT 50, які підійдуть тим, хто паралельно із сушінням хоче укладати волосся. М'які хвилі, гарний об'єм – те, що потрібно для тонкого волосся.

Стайлери для волосся Бойрер варто вибирати в залежності від типу зачіски, яку ви звикли робити. Плойка НТ 53 – це щипці для створення гарних локонів, кучерів та завитків. Ваше волосся захистить керамічне покриття з кератином. А в комплекті йде термостійка рукавичка (щоб захистити руки). Якщо вам личать гладкі укладання, зверніть увагу на випрямляч волосся HS 20. Він компактний, бездротовий і на акумуляторі, тому його легко брати з собою всюди. Дротовий випрямляч HS 80 береже волосся від впливу температури. З цим приладом ви можете зробити не тільки гладке укладання, але й легкі хвилі на прядках за пару хвилин.

Для тих, хто любить змінювати стиль укладання, підійдуть мультистайлери Бойрер, наприклад, HT 60. Це ваш власний перукар, який завжди з вами. У мультистайлера сім зручних насадок, що знімаються – випрямляч, щипці-гофре, щітка, спіральна насадка, великі, маленькі і пласкі щипці. Лайфхак – знаходимо ідеї зачісок у YouTube або Instagram і з легкістю втілюємо їх у життя. У процесі моделювання можна використовувати засоби для термозахисту волосся (хоча всі пристрої Бойрер для волосся вже оснащені функціями захисту) і фіксувати укладання пінками, лаками, надаючи об'єм біля коріння, блиск, рухливість – все, що потрібно для вражаючого результату.

Манікюр та педікюр

Акуратно оброблені нігті на руках та ногах – основа догляду за собою. Зараз у тренді природність, у тому числі у манікюрі та педикюрі. Красива форма, доглянута кутикула, гладкість нігтьової пластини та природний блиск свідчать про здоров'я нігтів. Звичайно, якщо хочеться кольорового лаку – варто додати фарб своєму настрою.

В інтернет-магазині Beurer можна знайти, наприклад, електричну пилку для нігтів МР18. Вона компактна та легка, і нею можна користуватися у будь-якому зручному місці. Гладкі п'яти без тріщин, особливо у теплий період року, допоможе підтримати електрична роликова пилка МР 55. Вона ефективно бореться з мозолями та загрубілою шкірою стоп завдяки двом насадкам різної зернистості та педикюрному скребку.

Класичний апаратний манікюр можна зробити самостійно, для цього Бойрер розробили прилад для манікюру та педикюру МР 100. З десятьма видами насадок із сапфіру та фетру та плавним регулюванням частоти можна досягти професійного результату поза салоном.

Висушити УФ-лак або LED-гель просто з компактною лампою для нігтів МР 48. Вбудований таймер, рівномірне висушування покриття – і у вас готовий акуратний манікюр або педикюр, який довго триматиметься.

Всі ці товари для краси та здоров'я створені німецькою фірмою Beurer для різних цілей, однак вони мають спільні риси. Це сучасний лаконічний дизайн, надійність та безпека приладів для догляду за шкірою, німецька якість, якій можна довіряти. В офіційному інтернет-магазині Beurer великий асортимент та швидка доставка – апарати для домашнього догляду за обличчям, машинка для апаратного манікюру або прилади для укладання волосся стануть чудовим подарунком собі чи близьким.