Дякуємо, що купуєте бойрер в офіційному інтернет магазині. Для Вас працюють фірмові відділи в м. Київ: ТК «Аркадія» Осокорки; ТЦ «Gorodok Gallery» Оболонь; Даринок, м. Лісова.

Рекомендації щодо ефективного користування електротеплом Бойрер

Завантаження...
Рекомендації щодо ефективного користування електротеплом Бойрер

Електричні ковдри, простирадла, грілки – чудовий подарунок собі та близьким, особливо у прохолодну пору року. Ці прилади індивідуально обігрівають саме постіль та сприяють здоровому сну. Адже можна спати з відчиненими вікнами, дихати свіжим зволоженим повітрям. Надійні та довговічні – німецькі електрогрілки будуть працювати ще довше, якщо дотримуватись простих правил користування.

Як перевірити, що електропростирадло працює?

Дістаньте з коробки і під’єднайте перемикач. Вмикайте простирадло лише у розгорнутому вигляді. Оберіть температурний режим. Увімкнений світловий індикатор сповістить про те, що прилад працює.

Щоб відчути тепло - прикладіть до себе. Електрогрілки Бойрер максимально ефективні при повному контакті з тілом. Вони не затримують, а віддають тепло з мінімальними втратами. Щоб перевірити наскільки нагрівається електрогрілка, скористайтеся порадами, наведеними нижче.

Як швидко нагріти постіль?

Покладіть електропростирадло на матрац, під вашу звичайну постільну білизну. Накрийте ковдрою та встановіть максимальну температуру обігріву. За 10-30 хвилин ваша постіль буде теплою та комфортною для сну. Завдяки попередньому підігріву ліжка, ви зможете швидше заснути і почуватися максимально затишно.

Наскільки нагрівається електрогрілка?

Відчуйте комфортне та м’яке тепло з надійними грілками Beurer. Електроковдри та простирадла нагріваються до безпечних температур. Це відчутне приємне тепло, яке не викликає перегріву чи дискомфорту. Забезпечує міцний здоровий сон і не «сушить» повітря у спальні. Електрогрілки Beurer абсолютно безпечні для людини, їх можна використовувати для обігріву дитячої постілі.

Чи безпечно спати з електричним обігрівом?

На електричному простирадлі можна безпечно та зручно спати всю ніч. Тонкі нагрівальні елементи всередині простирадла практично не відчутні. Після нагрівання постілі на максимальному режимі, рекомендується переключити на мінімальний режим. Або, якщо тепла достатньо - можна повністю вимкнути простирадло чи ковдру. Дисплей з підсвіткою зручно використовувати у темряві.

Для зручності можна обрати модель електропростирадла з автоматичним перемиканням на нижчу температуру. Це дозволить уникнути перегріву тіла уночі. Дихаючі гіпоалергенні матеріали забезпечать максимально комфортний сон.

З 1919 року Бойрер турбується про безпеку та здоров’я користувачів. Проводить дослідження та понад сто років вдосконалює свою техніку. Сучасні німецькі електрогрілки мають функцію автоматичного вимкнення та електронний регулятор температури. Перевірена роками система безпеки Beurer (BSS) гарантує максимальний захист від перегріву. Чисельні сертифікати якості підтверджують безпеку виробів і їх відповідність нормам.

Чи можна прати електрогрілки?

Практично всі електрогрілки, ковдри та простирадла Бойрер дозволено прати. Це безпечно завдяки від’єднанню електричного перемикача. Точні вказівки є в інструкції для користувача. Можна обрати машинне прання в делікатному режимі. Але при ручному догляді, прилад прослужить довше і матиме охайний вигляд. Достатньо використати вологу губку або щітку зі спеціальним миючим засобом.

Як правильно зберігати електричні простирадла?

Електропростирадла можна зберігати прямо на матраці під простирадлом. Після закінчення холодної пори року – від’єднайте перемикач, акуратно складіть, та зберігайте у фірмовій коробці Бойрер.

Наскільки ефективний обігрів з Бойрер?

Електричний обігрів дозволяє не залежати від централізованого опалення. Швидко зігріває, дає можливість самостійно обирати комфортну температуру. В різних моделях від 3 до 9 варіантів вибору режимів. Це надійне та приємне тепло, під час сну та впродовж дня. Дає змогу спати з відкритими вікнами, не втрачаючи ефективність обігріву.

Електричне простирадло чи ковдра в середньому мають потужність 60-100 Вт. Достатньо потужні, щоб зігріти, і при цьому потребують електрики, лише як кімната люстра. Це найкращий показник серед електричного обігріву. Електрогрілки навіть на максимальному режимі не створюють перенавантаження електромережі. Така ергономічність індивідуального обігріву Beurer робить їх сучасними безпечними девайсами, а не звичайними обігрівачами.

Наприклад, простирадло за 10 годин роботи споживає 0,25 кВт. А за місяць щоденного використання - всього 7,5 кВт. Це надзвичайно енергоефективний обігрів. Ви зігрієте себе та ваших близьких і не помітите різниці у рахунках за електроенергію. Детальна інформація про орієнтовне споживання електроенергії та приблизні європейські розрахунки витрат за даними виробника є за посиланням https://www.beurer.com/web/we-lp/gb/energy.php

Електроприлади Бойрер споживають значно менше електроенергії, ніж звичайні обігрівачі повітря та мають найкращий показник енергоефективності серед інших електрообігрівачів. Дозволяють суттєво зменшити витрати електроенергії. Обігрів з Бойрер – це значна економія та ефективний індивідуальний обігрів.

Для того щоб електричні грілки, ковдри, простирадла служили вам довго та надійно ознайомтесь, будь ласка, з інструкцією користувача.

Приємного використання, здоров’я і тепла Вам та вашим близьким.