Дякуємо, що купуєте бойрер в офіційному інтернет магазині. Для Вас працюють фірмові відділи в м. Київ: ТК «Аркадія» Осокорки; ТЦ «Gorodok Gallery» Оболонь; Даринок, м. Лісова.

Тепло, незалежне від електромережі

Завантаження...
Тепло, незалежне від електромережі

Електрогрілки Бойрер забезпечують комфортним теплом в будь-яких умовах. Індивідуальний електрообігрів при відсутності електроенергії – це реально. Близько 4 годин приємного заспокійливого тепла від Beurer. Рекомендуємо акумуляторні електрогрілки та використання безперебійників для роботи електропростирадл.

Акумуляторні електрогрілки

Портативні грілки працюють від зовнішнього акумулятору. Вони швидко заряджаються та гріють близько 2-4 годин, в залежності від моделі.

Шарф-хомут HK 37 максимально огортає теплом. Розслаблює м‘язи шиї та плечей, зігріває та знижує стрес. Його можна застосовувати також для спини та живота. Ця модель електрогрілки може працювати і від звичайного павербанку. А акумулятор в комплекті підходить для заряду вашого смартфону.

Електрогрілка-пояс НК 72 зігріває спину, поперек та живіт. Має функцію швидкого нагріву та стає теплою вже за декілька хвилин. Ідеально прилягає до тіла, максимально зберігаючи тепло. Потужного акумулятора вистачає на 4 години.

Джерела безперебійного живлення

Односпальні електричні простирадла Бойрер серії UB можуть працювати від звичайного безперебійника, що використовують для офісної техніки. Підійдуть моделі ДБЖ з потужною вбудованою акумуляторною батареєю. Команда Бойрер вже особисто перевірили електрообігрів в надзвичайних умовах. Beurer UB 30, UB 33, UB 53, UB 60, UB 64 працюють від джерела безперебійного живлення.

Електропростирадло UB 33 від нашого безперебійника (з вбудованим акумулятором на 84 Вт) гріє до 3,5 години. Рекомендуємо увімкнути на максимальний режим на 10-15 хв для максимально швидкого нагріву. А потім перемкнути на 1-2 режим для збереження тепла та економії заряду. Також обов’язково накрийте електропростирадло вашою ковдрою для максимально ефективного обігріву та для комфортного теплого сну. Тривалість роботи грілки залежить від обраного режиму та характеристик вашого джерела безперебійного живлення.

Електроковдри, грілки та електричні простирадла Бойрер економні – більшість із них використовують енергії менше, ніж стандартна лампочка, й абсолютно всі вони відповідають європейським стандартам енергоефективності та безпеки. Електропростирадло споживає максимум 0,025 кВт за годину обігріву. Це є найнижчим показником серед всіх приладів-обігрівачів. Детальна інформація про орієнтовне споживання електроенергії за даними виробника є за посиланням https://www.beurer.com/web/we-lp/gb/energy.php

Бажаємо теплої зими та надійного обігріву Вам та Вашим рідним.