Дякуємо, що купуєте бойрер в офіційному інтернет магазині. Для Вас працюють фірмові відділи в м. Київ: ТК «Аркадія» Осокорки; ТЦ «Gorodok Gallery» Оболонь; Даринок, м. Лісова.

Курс на відновлення: електростимулятори м'язів

Завантаження...
Курс на відновлення: електростимулятори м'язів

Розслабити та відновити м'язи після тренування, досягти ідеальних пропорцій, ваги та м'язової маси, підтримати тіло в тонусі та зняти біль без медикаментів – у всіх цих випадках на допомогу прийдуть електроміостимулятори.

За яким принципом працюють електростимулятори?

По суті електростимулятор – це прилад для домашнього використання, оснащений електродами. Їх прикріплюють до різних ділянок тіла, а коли прилад вмикається, електроди створюють електричні імпульси. Вони впливають на нервові тканини, м'язи починають інтенсивно скорочуватися, а кровообіг та обмін речовин покращуються. Електроімпульси імітують природні процеси в організмі, вони безпечні та не доставляють дискомфорту. Можна лише відчути легке поколювання. При цьому інтенсивність впливу приладу можна регулювати.

Як розібратися, який електростимулятор для м'язів мені потрібен?

Для початку визначитися із зонами тіла, які вимагають особливої уваги – наприклад, ви хочете підкачати прес. Або відчуваєте дискомфорт у попереку чи суглобах – для кожного випадку знайдеться свій варіант. Також можна підібрати комбіновані прилади для стимуляції різних ділянок тіла. Бойрер має широкий асортимент електростимуляторів. Їх безпечно використовувати, у них зносостійкі електроди, які не потребують заміни, деякі оснащені таймерами відключення. Електростимулятори Beurer, як і вся техніка цього бренду, відомі німецькою якістю та надійністю (як предмети, що прослужать вам довго). Вони безпечні та сертифіковані за європейськими стандартами, а також рекомендовані міжнародними реабілітологами для відновлення та реабілітації. З ними ви точно відчуєте результат, адже вони створені для підтримки здоров'я, краси та комфорту у вашому житті.

Але перш ніж приступати до вибору, познайомимося з двома важливими термінами, які застосовуються до електростимуляторів Бойрер:

Технологія TENS (черезшкірна електростимуляція нервів) впливає на нервові закінчення імпульсами різної частоти. Високочастотні імпульси зупиняють передачу больових сигналів, а низькочастотні стимулюють вироблення ендорфіну – “гормону щастя”, що знижує чутливість до болю. Тому електростимулятори з цією технологією можуть допомогти при болях у шиї, попереку, суглобах, при невралгії та болісних менструаціях, при болях після травм та операцій опорно-рухового апарату, хронічних болях та тих, що спричинені порушенням кровообігу.

Технологія EMS (електрична стимуляція м'язів) впливає безпосередньо на м'язи, здійснюючи розслаблюючий або, навпаки, стимулюючий ефект. Електростимулятори з цією технологією стануть у нагоді, якщо ви регулярно ходите на тренування, прагнете підкоригувати своє тіло, зробити його більш підтягнутим та атлетичним. Зняти втому після тренувань, прискорити регенерацію м'язових волокон, зміцнити каркас м'язів – для цього створені прилади з EMS.

Деякі електростимулятори комбінують ці дві технології EMS/TENS, забезпечуючи тренування різних груп м'язів, масаж і знеболюючий ефект. Наприклад, у Beurer є такі універсальні моделі як:

  • Тренажер TENS/EMS для м'язів Бойрер EM 49, який за допомогою 4 електродів з гелевими накладками та рівномірної точкової стимуляції може полегшити біль, розслабити різні ділянки тіла або працювати на стимуляцію та відновлення м'язів – допомагати вам у ваших тренуваннях. Що комфортно – у цього ЕМS TENS стимулятора 50 рівнів інтенсивності впливу, 64 стандартні програми та 6 індивідуальних, які можна підлаштувати під себе. Прилад підкаже оптимальне розташування електродів та має функцію безпечного відключення.
  • ЕМS TENS стимулятор ЕМ 59 може робити те ж саме – знеболювати без ліків, тренувати м'язи та підвищувати витривалість організму, робити розслаблюючий масаж, але також і впливати теплом для лікування певних ділянок тіла. З ним можна проводити ефективні EMS-тренування.
  • У міостимулятора EM 80, на відміну від вищезгаданих приладів, більше електродів – їх 8. За допомогою функції “Доктор” можна налаштувати індивідуальну програму (вона швидко відкривається з меню функцій), самостійно задавши параметри впливу на тіло – ті, які будуть комфортними саме для вас.

Якщо ви всерйоз хочете зайнятися тренуванням м'язів живота та спини, зверніть увагу на такі електростимулятори Beurer:

  • EM 32 створений для тренування центральних м'язів живота. Цей електростимулятор для преса можна стати ефективним доповненням до ваших звичайних фізичних навантажень, щоб досягти найкрасивішого рельєфу та “кубиків”. Він має форму пояса та зручно кріпиться на тілі, не вимагає заміни електродів (у Бойрер вони зносостійкі та водоконтактні) та має знімний пульт управління.
  • EMS тренажер EM 37 тренує прямі та косі м'язи живота, сприяє прискореному спалюванню жиру. Він має 5 програм стимуляції м'язів, 40 рівнів інтенсивності. Цей електроміостимулятор розрахований на обхват талії від 70 до 140 см.
  • EM 39 – пояс-міостимулятор 2-в-1 – він впливає на прямі м'язи живота та спини, робить їх сильними та візуально привабливими.
  • Для тренування м'язів преса та зміцнення мускулатури рук та ніг ідеально підійде EMS стимулятор EM 22 з гнучкого та м'якого силіконового матеріалу. Він складається з 3 частин для одночасного опрацювання вищезгаданих ділянок тіла.
  • Якщо ви налаштовані на ефективні ЕMS-тренування, на шляху до стрункого привабливого та здорового тіла вибирайте новинку: ЕМS-стимулятор ЕМ 95. Він може бути вашим персональним тренером у будь-якому зручному місці – вдома, у спортзалі, у подорожі. Ви можете підключати стимулятор до смартфону через Bluetooth, вибирати найоптимальнішу з 40 програм тренувань. У комплект входять 4 манжети для рук та ніг.

Якщо ви відчуваєте напругу м'язів шиї або болю в шийно-плечовій зоні, можете купити електростимулятор EM 20. Він глибоко впливає на м'язи, повертаючи тонус і автоматично відключається після 15 хвилин роботи.

Для суглобів плечової зони підійде TENS стимулятор Beurer EM 26. По суті, це домашня терапія без знеболювальних ліків для обох плечей – із зручним кріпленням, таймером зворотного відліку, 4 програмами та 20 рівнями інтенсивності.

Для зап'ястків та передпліч краще вибрати модель EM 28. У неї зручна анатомічна форма, зносостійкі електроди, для яких не потрібно використовувати контактний гель. Приємна стимуляція позбавить болю в зап'ястках, який часто зустрічається при безперервній роботі за комп'ютером.

Для полегшення стану попереку використовуйте електростимулятор для спини EM 38. Вже за 25-30 хвилин використання ви відчуєте бажаний ефект. У комплекті йде стрічка, що подовжує, у разі якщо у вас кремезна фігура.

Якщо уваги потребують суглоби колін і ліктів, підійде електростимулятор FM 29. Він оснащений універсальною регульованою манжетою на застібці-липучці і 20 рівнями інтенсивності. Подарує легкість та приємні відчуття.

Налагодити кровообіг у нижній частині тіла допоможе електростимуляція м'язів ніг. Для цього існує прилад FM 250. Електронні імпульси, що впливають на стопи та ікри, відновлять правильну циркуляцію крові, знімуть напругу в м'язах, позбавлять набряків і болю у ногах. Захочеться літати, а не бігати! З гомілковостопним суглобом працює і EM 27 – він полегшить біль та поверне комфорт рухам.

Компанія Beurer також подбала про жінок, які шукають способи полегшити менструальний біль. Зробити це без ліків можна за допомогою електростимулятора ЕМ 50. Він створений на базі технології TENS, і комбінація електростимуляції та впливу тепла має болезаспокійливий ефект. Його зручно носити, він оснащений бездротовою акумуляторною батареєю.

І, нарешті, інноваційний і простий у користуванні прилад від Бойрер, який стане в нагоді для запобігання проблем зі спиною – тренажер для постави PC-100. Профілактика подібних питань – куди приємніший і менш витратний шлях, ніж лікування. Цей прилад допоможе, якщо ви ведете малорухливий спосіб життя: він здатний проаналізувати вашу поставу під час сидіння, виявити шкідливі звички сидіння і вчасно підказати, коли вам варто змінити положення тіла. По суті це невелика кліпса, яка прикріплюється до одягу і посилає легкий вібраційний сигнал, якщо ви занадто довго сидите в одній позі. Через Bluetooth PC-100 передає дані додатку 8SENSE, де відображаються всі ваші рухи та положення. З цим тренажером легше зберегти здоров'я спини у довгостроковій перспективі. А ще він може стати незвичайним та корисним подарунком.

Купити всі вищезгадані міостимулятори та тренажер для постави можна в нашому Інтернет-магазині або у офіційних дилерів. І нехай це буде не просто покупка, а крок на шляху до краси та здоров'я!