Дякуємо, що купуєте бойрер в офіційному інтернет магазині. Для Вас працюють фірмові відділи в м. Київ: ТК «Аркадія» Осокорки; ТЦ «Gorodok Gallery» Оболонь; Даринок, м. Лісова.

Дієвий масаж - релакс та відновлення

Завантаження...
Дієвий масаж - релакс та відновлення

Масаж є одним з найкращих способів релаксації та покращення самопочуття. Масаж тіла, спини та ніг є важливою складовою сучасного здорового способу життя.

Німецькі масажери Beurer заслужили довіру і любов покупців завдяки високій якості та надійності. Beurer має багаторічний досвід у виробництві масажних приладів, постійно впроваджує інновації та оновлює асортимент сучасних корисних масажерів. Це підкреслюють численні нагороди за продукцію: всесвітньо відома нагорода red dot, German Brand Award, нагороди від Stiftung Warentest, ETM Testmagazin тощо.

Найпопулярніші види масажерів мають попит як для самостійного домашнього масажу, так і при відновленні м`язів у спорті, і для покращення результатів у реабілітації

Трендові фасціальні масажери Бойрер

Перкусійні масажери забезпечують глибокий масаж, знімають напругу, зміцнюють та відновлюють м’язи. Вони працюють шляхом впливу на фасції - глибокі м'язи, щоб покращити їхню гнучкість та рухливість. Рекомендуємо купити перкусійний масажер тим, хто часто займається спортом, виконує фізичну роботу чи працює за комп`ютером.

Перкусійний масажер MG 79 дуже маленький (всього 14,7 см), але забезпечує високу ефективність. П’ять рівнів інтенсивності та чотири насадки для індивідуального використання. Ідеально підходить для чутливих ділянок тіла, таких як шия, стопи та щелепні м'язи. Лагідний масаж, добре підходить для розслаблення. Цей невеликий масажер зручно брати з собою.

Надлегкий (всього 620 г) та ергономічний масажний пістолет MG 99 ідеальний для самостійного масажу. П’ять швидкостей на вибір та чотири масажні насадки з м'якого харчового силікону. Зі світлодіодним дисплеєм та Li-Ion акумулятором, що забезпечує до 5 годин роботи. Топ міжнародних продажів

Універсальний massage gun MG 180 для ефективного цільового масажу всіх груп м'язів. Шість масажних насадок різної форми дозволяють ефективно впливати на різні групи м’язів. Ергономічна подовжена ручка та світлодіодний дисплей для легкості користування. Більш інтенсивний масаж фасцій у порівнянні з вищенаведеними моделями. Літій-іонний акумулятор забезпечує до 3 годин безперервної роботи.

Надзвичайно потужний фасційний масажер MG 185, з частотою до 3000 імпульсів на хвилину, ефективно знімає напругу, забезпечує глибокий масаж фасцій, зміцнення та регенерацію м’язів.

Часто використовується професіоналами при відновленні м'язів після тренувань та для підвищення ефективності реабілітації.

Завдяки потужному літій-іонному акумулятору може працювати до 5,5 годин.

Дев’ять рівнів інтенсивності та п’ять насадок для індивідуального налаштування масажу. Три програми для різноманітного масажу: комфорт, енергія, відновлення, а також заспокійливий масаж тригерних точок.

Світлодіодний дисплей з сенсорною функцією та практичний чохол для зручного користування.

Які види масажерів пропонує Beurer

Масажери шиацу для спини, шиї та ніг працюють за принципом традиційного японського масажу пальцями та долонями. Спеціальні ролики імітують рухи масажиста, розслаблюють м'язи та зменшують больові відчуття.

Масажні подушки від Beurer дуже зручні для щоденного масажу шиї, спини, попереку та ніг. Наприклад, універсальна масажна подушка MG 149, завдяки своїй формі ідеально прилягає до тіла та ефективно знімає втому і напругу. Додаткова функція інфрачервоного тепла для глибокого прогріву м‘язів, що підсилює ефективність масажу.

Beurer пропонує високоякісні масажні крісла MC 5000 HCT та MC 3800 HCT. З функцією автоматичного сканування тіла для індивідуально регульованого масажу всього тіла. Вони забезпечують повний масаж тіла включаючи компресійний, вібраційний, роликовий, постукуючий, шиацу та масаж повітряним тиском. Комплексний масаж всього тіла для розслаблення та регенерація.

Масажні накидки на крісла зручно використовувати вдома або офісі. Вони не займають багато місця та їх легко розміщати на будь-якому сидінні. Це ідеальна компактна альтернатива масажному кріслу. В залежності від моделі, забезпечують роликовий, точковий, вібраційний та масаж шиацу. Масажна накидка MG 315 оснащена функцією автоматичного сканування тіла для індивідуального масажу та додатковим інфрачервоним теплом для прогрівання м’язів.

Масажні пояси для шиї, спини та плечей. Вони можуть бути використані на інших частинах тіла, наприклад, на ногах. Масажери мають різні функції, такі як постукуючий масаж, глибоке розминання, масаж шиацу та точковий масаж, а також практичні тримачі та застібки. Дуже зручні для самостійного користування.

Масажери та ванночки для ніг з функціями вібрації, підігріву для релаксу та зняття напруги в ногах. Масажна ванночка FB 65 забезпечує приємний масаж та якісний і простий догляд зі спеціальними насадками для педикюру. Масажер для ніг FM 90 забезпечує потужний і заспокійливий масаж шиацу в області стопи й п'ят, з додатковою функцією тепла. Гідромасажна ванна для ніг FB 65 для розслаблюючого вібраційного та бульбашкового масажу, має вісім ступенів нагріву води та підсвітку. Більшість моделей комфортні також для чоловічого розміру стопи.

Масажери для тіла дуже зручні та ефективні: забезпечують глибокий постукуючий масаж чи заспокійливий вібромасаж одним натисканням кнопки. Ручні масажери залежно від моделі можуть бути оснащені інфрачервоним теплом для додаткового прогрівання (наприклад MG70 та MG55) та великим набором змінних насадок, як MG 40. Універсальним масажером для тіла зі знімною ручкою MG 70 дуже зручно користуватись самостійно для різних ділянок. З плавним регулюванням інтенсивності та додатковим інфрачервоним прогрівом м’язів

Здоровий спосіб життя стає все більш популярним. Для його підтримки ви можете замовити масажери від Beurer. Ці гаджети є потрібним подарунком і користуються зростаючим попитом. Техніка Бойрер – надійна, якісна та довго служить користувачам.

Beurer.com.ua - єдиний в Україні офіційний дистрибутор техніки Beurer. У нас ви знайдете повну інформацію про всі масажери Beurer, завдяки нашому великому досвіду та любові до бренду. Ми маємо широкий асортимент, постійно наявний на складі у Києві, що забезпечує швидку доставку. Покупка офіційної техніки Beurer у нас - це ваша гарантія якісного обслуговування та актуальних цін і акцій. Замовляйте масажери Бойрер та радуйте себе та свохї близьких.