Дякуємо, що купуєте бойрер в офіційному інтернет магазині. Для Вас працюють фірмові відділи в м. Київ: ТК «Аркадія» Осокорки; ТЦ «Gorodok Gallery» Оболонь; Даринок, м. Лісова.

Бойрер відзначено Plus X Award. Нагорода за надійне партнерство у рітейлі

Завантаження...
Бойрер відзначено Plus X Award. Нагорода за надійне партнерство у рітейлі

Німецька галузь роздрібної торгівлі мала можливість проголосувати за свій улюблений бренд до початку січня в опитуванні, ініційованому премією Plus X Award. Вже четвертий раз за підсумками анкети Бойрер був удостоєний честі «Спеціаліста з роздрібної торгівлі року» у сфері «Здоров'я та особиста гігієна». Це ще раз підтверджує відмінне, довгострокове співробітництво між Бойрер та його роздрібними партнерами.

Місцеві рітейлери залишаються визначальними для успіху компанії Бойрер. З роками було напрацьовано тісні контакти. Спільна робота завжди базується на цікавих та нових рішеннях щодо поліпшення презентації продукту та забезпечення досконалого досвіду покупки.

Цінність, якою є партнери роздрібних продажів у Бойрер, також можна відчути у зростанні штату за останні кілька років. До прикладу, з початку 2018 року, Мартін Каспровіч, як ключовий менеджер по роботі з клієнтам роздрібної торгівлі, створює команду спеціалістів. Завдяки приросту персоналу були створені умови для подальшого розвитку співпраці з місцевими роздрібними торговцями, а також забезпечення максимально можливої підтримки протягом усього процесу продажів.