Дякуємо, що купуєте бойрер в офіційному інтернет магазині. Для Вас працюють фірмові відділи в м. Київ: ТК «Аркадія» Осокорки; ТЦ «Gorodok Gallery» Оболонь; Даринок, м. Лісова.
Немецкое качество
Быстрая доставка
Официальный интернет магазин

Тепло та комфорт з Beurer

Загрузка...
Тепло та комфорт з Beurer

Німецька компанія Beurer з 1919 року створює надійні електрогрілки, ковдри та електропростирадла Beurer. Ці прилади дарують тепло і забезпечують комфортний сон у холодну пору. Можна спати з відчиненим вікном і свіжим потіртям, коли це доречно за індивідуальними побажаннями.

Тепла постіль, здоровий сон :

Грілки, ковдри з підігрівом та електричні простирадла Бойрер дарують тепло там, де це потрібно. Вони швидко нагрівають постіль і зігрівають тіло, а не приміщення. Це робить їх ефективними та енергоощадними. Використовують значно менше енергії, ніж звичайний обігрівач. Наприклад, електроплостирадло  за час використання протягом трьох годин потребує лише 0,25 кВт\год, а масляний обігрівач - 1,5-2.5 кВт\год.

Усі теплові прилади Beurer відповідають європейським стандартам якості. Вони не сушать повітря і мають сертифікат Öko-Tex.

Електрогрілки Бойрер надійно зігрівають і допомагають розслабити м'язи. Вони зменшують напругу та больові відчуття, (наприклад при ревматизмі).

Для комфортного та безпечного користування дотримуйтесь простих рекомендацій. Завжди вмикайте електроприлад в розгорнутому вигляді та накривайте його простирадлом для збереження тепла й гігієнічності. Для швидкого нагріву встановіть максимальний режим на 15-20 хвилин та накрийте ковдрою. Перед сном вимкніть прилад, або переключіть на мінімальний режим обігріву для підтримки комфортної температури протягом ночі.

Чому обирають електротепло Beurer?

  • Надійність та безпека: якісні матеріали з сертифікатом Öko-Tex. Електроприлади служать довго. Запатентована система безпеки Beurer (BSS) захищає від перегріву та автоматично вимикає пристрій за необхідності. Стильний дизайн та зручний пульт керування з підсвічуванням. Гарантія та сертифікація відповідають міжнародним стандартам. Досвід і лідерство на міжнародному ринку більше 100 років.
  • Енергоефективність: споживають мінімум електроенергії, зігрівають тіло та постіль, а не приміщення. Не пересушують повітря, максимально енергоефективні.
  • Комфорт і німецька якість : тепло допомагає розслабитися, сприяє здоровому сну. Нагрівальні елементи розташовані щільно, та зовсім не відчуваються при користуванні, забезпечують швидкий та рівномірний нагрів поверхні. Дисплей з підсвіткою для зручності та вибір режимів для індивідуального тепла (від 3 до 9 налаштувань температури залежно від моделі).
  • Простота користування: легке управління, швидкий нагрів та можливість прання в машинці при від'єднанні кабелю (для більшості моделей).

Вибір електротепла Бойрер

  • Ковдри з підігрівом: затишні, приємні на дотик. Дарують комфорт та тепло. Великі розміри - 180 x 130 см та 200 x 150 см. Виготовлені з м’якого флісу. З потужністю 100 Вт. Залежно від моделі є від 3 до 6 температурних режимів.
  • Електрогрілки: зручно використовувати для спини, живота та ніг. Швидко та ефективно зігрівають. Зручні розміри - 40 x 30 см, 44 x 33 см та збільшені - 60 x 40 см. З потужністю 100 Вт. Залежно від моделі є від 3 до 6 температурних режимів.
  • Електропростирадла Beurer забезпечують ефективне тепло в ліжку. Деякі моделі мають окремі зони для ніг і тіла. Для користування вдвох є великідвоспальні моделі з налаштуванням двох зон окремо. Зручні розміри - 130 x 75 см, 150 x 80 см та збільшені - 200 x 90 / 200 x 100 см. З потужністю до 60 Вт. Залежно від моделі є від 3 до 9 температурних режимів.
  • Обирайте Beurer для щоденного тепла та комфорту. Насолоджуйтеся затишком з ефективним та безпечним електротеплом. Ці прилади є гарним потрібним подарунком собі та рідним людям.