Дякуємо, що купуєте бойрер в офіційному інтернет магазині. Для Вас працюють фірмові відділи в м. Київ: ТК «Аркадія» Осокорки; ТЦ «Gorodok Gallery» Оболонь; Даринок, м. Лісова.

100 років Бойрер - від виробника електрогрілок до діджитал експерта в галузі здоров`я

Завантаження...
100 років Бойрер - від виробника електрогрілок до діджитал експерта в галузі здоров`я

З 1919 року Beurer є експертом в сфері здоров'я і гарного самопочуття. За сто років сімейний бізнес став глобальною компанією з більш ніж 1000 співробітників, 500 продуктів, представлених в 160 країнах, і власними цифровими додатками.

Сьогодні компанія лідирує в декількох категоріях техніки для здоров'я: електрогрілки, тонометри, масажери. Починаючи з грілок, в яких Бойрер тепер професіонал, компанія постійно розширює свій асортимент. Зараз він охоплює різні сфери життя: здоров'я, красу, хороше самопочуття і материнство. Beurer пропонує клієнтам ваги, тонометри, масажні, косметичні та фітнес-пристрої, а також прилади для догляду за дітьми в перші роки життя. Багато продуктів сумісні з одним з 15 додатків. "Цифрова революція не тільки вплинула на наші процеси, але і на весь асортимент продукції", - говорить керівник компанії Марко Бюллер, який є четвертим поколінням в керівництві компанією.

Основне завдання Бойрер – зробити життя клієнтів комфортніше. Завдяки 15 безкоштовним програмам, таким як – FreshHome, BodyShape, SleepQuiet – просто і приємно контролювати свій сон, мікроклімат і тренування в своєму смартфоні.

Завдяки високому рівню інновацій асортимент повністю оновлюється в середньому кожні 2-3 роки. Продукція виробляється в м. Ульм, Угорщині, Пекіні та користується популярністю у більш ніж 160 країнах світу. Компанія впевнено рухається вперед, займаючи перші позиції на ринку.

Асортимент продукції з 2017 року

Beauty

Active

Medical

Wellbeing

Babycare

Додатки

У своїх розробках Бойрер орієнтується на побажання користувачів.

Компанія інвестує в перспективні стартапи у сфері "digital health" – цифрових технологій для здорового життя. Також консультує при розробці стратегії і підтримує під час розвитку.

Важливою частиною життя компанії є благодійність. У 2015 році був заснований фонд Beurer для допомоги дітям та молоді та захисту навколишнього середовища.

Фонд повністю фінансується Beurer GmbH і використовується в якості підтримки регіональних, національних і міжнародних проектів по сприянню в отриманні освіти та допомоги малозабезпеченим дітям, сім'ям.



Беручи участь у виставках, Beurer підтримує тісні зв'язки з діловими партнерами і клієнтами. Тут відслідковуються сучасні тенденції, розвиток ринку і пошук нових можливостей для бізнесу.

За останні сто років Beurer перетворилася в новаторську компанію в сфері здоров'я, комфорту і краси завдяки інноваційним ідеям і численним патентам. Тому сьогодні вона є трендсеттером в декількох областях.

Розробники і менеджери завжди ретельно працюють над новими технічними концепціями і бізнес рішеннями, щоб зробити їх більш орієнтованими на майбутнє.